De kriminelle vandalene er tilbake i norske butikker – se tre ting du kan gjøre for å stanse dem

Ikke vær likegyldig!
En SV-politiker i Bergen, 4. kandidat ved kommunevalget høsten 2019, har lastet opp dette bildet på sin Facebook-profil fredag 14. juni. (Skjermdump fra Facebook)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I juni 2019 har vandaler fra Palestinakomiteen gjort hærverk på israelske varer i norske dagligvarebutikker. Aksjonen er profilert på organisasjonens egen nettside. I Bergen har en SV-politiker oppmuntret til å delta i aksjonen. Palestinakomiteen opplyser selv at de vil «klistre ‘Boikott Israel’-klistremerker på et synlig sted – på prisetikettene eller på vareeskene». Lignende vandalisering av produkter er tidligere blitt bøtlagt, men da MIFF anmeldte en tilsvarende butikkaksjon i 2018 ble saken «henlagt på grunn av manglende kapasitet».

Du kan gjøre tre gode tiltak for å motvirke Palestinakomiteens aksjon:

1. Kjøp ekstra mye israelske frukt og grønnsaker. Se spesielt etter gulrøtter, avokado, poteter, grapefrukt, paprika og dadler.

2. Skriv ut brev og gi det til dine lokale butikksjefer (PDF, 1 A4-side)

3. Skriv ut politianmeldelse og lever det på ditt lokale politikontor (PDF, 2 A4-sider)

Hvis politiet mottar mange anmeldelser i flere politidistrikter vil de forhåpentlig kunne finne nok kapasitet til å straffeforfølge saken.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise