Runde tall for MIFF i Norge og Danmark

I løpet av sommeren passerer MIFF 11.000 medlemmer i Norge. I Danmark passerer vi 400 medlemmer denne uken.

Deltakerne på MIFF-ungdomstur i 2018 foran Knesset. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Deltakerne på MIFF-ungdomstur i 2018 foran Knesset. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Med Israel for fred (MIFF) har nå 10.970 medlemmer i Norge, 2,2 prosent vekst fra 10.733 medlemmer på samme tid i fjor. Meld deg inn nå for å hjelpe oss forbi 11.000 medlemmer!

MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018. Denne uken passerer vi 400 medlemmer i Danmark. Det sist året har vi opplevd en eksplosiv vekst i antall medlemmer og nettbesøk.

Da et nytt medlem meldte seg inn i Danmark søndag 16. juni la hun igjen følgende melding:

«Jeg har længe spekuleret på, om der var en måde, jeg kunne vise min støtte til Israel på. Jeg har besøgt landet en del gange og holder meget af det, og har været både forundret og ked af at opleve den dæmonisering gennem venstreorienterede og palæstinensiske løgne, som efterhånden præger den generele opfattelse af tilstandene. Det vil glæde mig på denne måde at være med til at støtte op om Israel og dets ret til at eksistere!»

Forrige artikkelAngivelig voldtektssak ryster Israel
Neste artikkelDa fire jøder dukket opp i et palestinsk bryllup ble det bråk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.