MIFFere fra tre land på kurs i Brussel

Ble skolert sammen med støttespillere for Israel fra hele Europa.

Finnur Thorlacius Eiríksson, Lars Nordgaard og Rika Greenberg i Brussel. (Foto: Privat)

7. og 8. juli deltok tre MIFF-medarbeidere fra Norge, Danmark og Island på en europeisk samling for unge pro-israelske aktivister i Brussel. MIFF var invitert til kurset av European Jewish Association, Europe Israel Public Affairs og European Center for Jewish Students. Det var 50 deltakere, skriver nettsiden Joods.nl.

Fra MIFF Norge deltok Lars Nordgaard, nyvalgt nestleder i hovedstyret og leder i MIFF Asker. Fra MIFF Danmark deltok journalist og markedsansvarlig Rika Greenberg og fra MIFF Island deltok frivillig redaksjonsmedarbeider Finnur Thorlacius Eiríksson.

– Det var virkelig oppmuntrende å se så mange som bryr seg om saken vår, sier Thorlacius Eiríksson. Han meldte seg til tjeneste for MIFF på Island etter at vi avholdt et oppstartsmøte i Reykjavik i mars.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise