MIFFere fra tre land på kurs i Brussel

Ble skolert sammen med støttespillere for Israel fra hele Europa.

Finnur Thorlacius Eiríksson, Lars Nordgaard og Rika Greenberg i Brussel. (Foto: Privat)

7. og 8. juli deltok tre MIFF-medarbeidere fra Norge, Danmark og Island på en europeisk samling for unge pro-israelske aktivister i Brussel. MIFF var invitert til kurset av European Jewish Association, Europe Israel Public Affairs og European Center for Jewish Students. Det var 50 deltakere, skriver nettsiden Joods.nl.

Fra MIFF Norge deltok Lars Nordgaard, nyvalgt nestleder i hovedstyret og leder i MIFF Asker. Fra MIFF Danmark deltok journalist og markedsansvarlig Rika Greenberg og fra MIFF Island deltok frivillig redaksjonsmedarbeider Finnur Thorlacius Eiríksson.

– Det var virkelig oppmuntrende å se så mange som bryr seg om saken vår, sier Thorlacius Eiríksson. Han meldte seg til tjeneste for MIFF på Island etter at vi avholdt et oppstartsmøte i Reykjavik i mars.

Forrige artikkelFlere Gaza-palestinere tjener til livets opphold i Israel
Neste artikkelDet store flertall av nordmenn er kunnskapsløse eller feilinformerte når det gjelder jødiske og palestinske flyktninger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.