MIFF til stede på Arendalsuka

Har stand under den største politiske festivalen i Norge.

MIFF-ansatte Geir Knutsen (t.v.) og Kjetil Ravn Hansen blir stående på stand under hele Arendalsuka. (Foto: Bjarte Bjellås)

Med Israel for fred er til stede på den politiske festivalen Arendalsuka, som går av stabelen fra mandag 12. august til fredag 16. august. En stor del av frivillige organisasjoner, interesseorganisasjoner, statlige etater og politiske partier i Norge er til stede i sørlandsbyen for å vise seg fram.

– Det er veldig viktig å være til stede her for å profilere MIFF med de sakene vi står for, sier MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen, som er til stede under Arendalsuka.

MIFFs inspirator i sosial medier, Geir Knutsen, vil bli stående på standen gjennom hele uken. I tillegg stiller frivillige MIFF-medlemmer opp for å dele ut israelsk godteri, MIFFs medlemsblader og for å snakke med publikum.

– Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger og kommentarer. Det er veldig moro å være til stede her og møte folk, sier Knutsen.

Her kan du se MIFFs direktesending fra standen i Arendal:

MIFF er til stede under Arendalsuka 🙂

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Mandag 12. august 2019
Forrige artikkelPrøvde å infiltrere Israel med rakett-kastere, maskingevær og granater
Neste artikkelUvisst når Trumps fredsplan kommer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -