MIFF til stede på Arendalsuka

Har stand under den største politiske festivalen i Norge.
MIFF-ansatte Geir Knutsen (t.v.) og Kjetil Ravn Hansen blir stående på stand under hele Arendalsuka. (Foto: Bjarte Bjellås)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Med Israel for fred er til stede på den politiske festivalen Arendalsuka, som går av stabelen fra mandag 12. august til fredag 16. august. En stor del av frivillige organisasjoner, interesseorganisasjoner, statlige etater og politiske partier i Norge er til stede i sørlandsbyen for å vise seg fram.

– Det er veldig viktig å være til stede her for å profilere MIFF med de sakene vi står for, sier MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen, som er til stede under Arendalsuka.

MIFFs inspirator i sosial medier, Geir Knutsen, vil bli stående på standen gjennom hele uken. I tillegg stiller frivillige MIFF-medlemmer opp for å dele ut israelsk godteri, MIFFs medlemsblader og for å snakke med publikum.

– Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger og kommentarer. Det er veldig moro å være til stede her og møte folk, sier Knutsen.

Her kan du se MIFFs direktesending fra standen i Arendal:

MIFF er til stede under Arendalsuka 🙂

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Mandag 12. august 2019

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise