Kom til høyaktuelt MIFF Forum i Oslo

På MIFF Forum i Oslo 2. og 3. november kommer Lahav Harkov, redaktør i Jerusalem Post, med de aller siste oppdateringer om Knesset-valget og regjeringsforhandlingene.

Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Tirsdag 17. september skal det avholdes nytt valg til den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. Deretter går det sannsynligvis flere uker før en regjering er på plass. Hvordan dette spillet kommer til å utfolde seg kan du få førstehåndskjennskap til når Lahav Harkov, redaktør i Jerusalem Post, holder foredrag på MIFF Forum i Oslo søndag 3. november. Bak kulissene i Knesset og Hvorfor den radikale venstresiden hater Israel er titlene på Harkovs to foredrag.

Lahav Harkov flyttet fra USA til Israel da hun var 17 år. Hun har utdannelse i statsvitenskap og kommunikasjon fra Bar-Ilan University og dekker israelsk politikk for Jerusalem Post.

MIFF Forum starter etter lunsj lørdag 2. november med foredrag av den svensk-jødiske statsviteren Martin Blecher. Han skal holde foredrag om eiendomsforholdene før 1948 i området som ble til staten Israel og eiendomsforholdene på Vestbredden i dag. Lørdag holder også Jens Jorde, leder av MIFF Hallingdal, foredrag om Israels teknologiske utvikling. Det er også satt av tid til politisk debatt – mer info kommer senere.

NB! Dersom du melder deg på nå og innen 15. september får du “Early Bird”-rabatt på kroner 200 for overnatting. Fra 15. september stiger prisene med 200 kroner.

NB! Unge MIFF-medlemmer under 30 år som sender søknad om plass til kjetil@miff.no kan få opphold og inntil 70 prosent av reisekostnader dekket. Søknadsfrist er 15. september 2019.

Forrige artikkelIsrael vurderer å stenge grensen for Tlaib og Omar
Neste artikkelSe hvem Netanyahu ser for seg som mulige arvtakere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -