Kom for å høre Revital Yakin-Karkovsky avsløre boikottbevegelsen på MIFF Forum

Direktøren for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement, Revital Yakin-Karkovsky, kommer til MIFF Forum første helgen i november.

Revital Yakin-Karkovsky. (Foto: Privat)

Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement. Yakin-Karkovsky har lang erfaring som kommunikasjonsmedarbeider innenfor organisasjonsliv og politikk i Israel. Blant hennes arbeidsgivere og oppdragsgivere har vært statsministerens kontor, Jerusalem kommune, Haifa kommune, American Jewish Committee, Jewish Agency, World Zionist Organization og en rekke andre store organisasjoner og konferanser i Israel. Fra 2015 til 2016 jobbet Yakin-Karkovsky som forretningsutvikler i mediegruppen til Jerusalem Post og Ma’ariv. Hun har også vært i ledergruppen til International Fellowship of Christians and Jews.

I 2019 ledet Yakin-Karkovsky kampen mot initiativene til boikott av Eurovision. For kort tid siden ledet hun arbeidet med rapporten  Behind the Mask, og det er denne hun kommer for å presentere på MIFF Forum. Den 94 sider lange rapporten dokumenterer at BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

Forrige artikkelHvorfor gikk millioner fra norske skattebetalere til organisasjoner med Rinas drapsmann på lønningslisten?
Neste artikkel600 politifolk skal stanse voldsbølgen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.