Kom for å høre Revital Yakin-Karkovsky avsløre boikottbevegelsen på MIFF Forum

Direktøren for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement, Revital Yakin-Karkovsky, kommer til MIFF Forum første helgen i november.
Revital Yakin-Karkovsky. (Foto: Privat)

Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement. Yakin-Karkovsky har lang erfaring som kommunikasjonsmedarbeider innenfor organisasjonsliv og politikk i Israel. Blant hennes arbeidsgivere og oppdragsgivere har vært statsministerens kontor, Jerusalem kommune, Haifa kommune, American Jewish Committee, Jewish Agency, World Zionist Organization og en rekke andre store organisasjoner og konferanser i Israel. Fra 2015 til 2016 jobbet Yakin-Karkovsky som forretningsutvikler i mediegruppen til Jerusalem Post og Ma’ariv. Hun har også vært i ledergruppen til International Fellowship of Christians and Jews.

I 2019 ledet Yakin-Karkovsky kampen mot initiativene til boikott av Eurovision. For kort tid siden ledet hun arbeidet med rapporten  Behind the Mask, og det er denne hun kommer for å presentere på MIFF Forum. Den 94 sider lange rapporten dokumenterer at BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise