Stor interesse for MIFF Forum i Oslo

Det er allerede over hundre forhåndspåmeldte til MIFF Forum i Oslo første helg i november.

Velkommen til MIFF Forum 2019!

Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Årets MIFF Forum har allerede rekordstor forhåndspåmelding. Vi ser en økning på forhåndspåmeldte på 57 prosent fra MIFF Forum i Oslo 2017 og 20 prosent økning fra MIFF Forum i Stavanger 2018. Og flere kan det bli hvis du melder deg på i dag! Vær rask for å sikre deg deltakelse med måltider! Overnatting på konferansehotellet er allerede fullbooket.

Du får blant annet høre to viktige og aktuelle foredrag fra Lahav Harkov, redaktør i den israelske avisen Jerusalem Post. Harkov følger israelsk politikk svært tett, og kan gi oss de beste innblikk bak kulissene.

Den svenske statsviteren Martin Blecher skal også holde to foredrag på konferansen. Hans tema blir: Hvem eide landet og hvordan før 1948? og Hvem eier Vestbredden i 2019 og hva skjer videre? Blecher er aktuell med boken Israeli Settlements som kom ut i 2018. Boken kan kjøpes på konferansen med kontant betaling.

Jens Jorde, leder for MIFF Hallingdal, holder et inspirerende foredrag om Israels fantastiske teknologiutvikling.

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi ved Israels strategidepartement. Hun skal presentere en rapport om koblingen mellom boikottbevegelsen og antisemittisme.

Konferansen avsluttes tidlig søndag ettermiddag med foredrag av representant fra Israels ambassade.

Klikk her for program, priser, påmelding og forhåndsbetaling gjennom deltager.no.

Forrige artikkelIsrael sender sin største delegasjon av utøvere noensinne til OL i 2020
Neste artikkelNetanyahu gir opp å danne regjering
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.