Kom for å høre Israels nye viseambassadør på MIFF Forum

Det er rekordstor påmelding til MIFF Forum i Oslo 2. og 3. november.
Hagar Spiro. (Foto: Privat)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

MIFF Forum i Oslo er høyaktuelt. Bare dager etter at det nye byrådet i Oslo varsler at de vil vurdere boikott av israelske bosetninger, blir det foredrag om koblingen mellom boikottbevegelsen og antisemittisme. Redaktør i Jerusalem Post forklarer hvorfor den radikale venstresiden hater Israel.

MIFF Forum er også høyaktuelt fordi du får de siste oppdateringene bak kulissene i israelsk politikk, nå mens regjeringsforhandlinger fortsatt pågår. Du får også høre om Israels teknologiske utvikling og eiendomsrettigheter i Israel og på Vestbredden før og nå.

Den siste foredragsholderen på MIFF Forum søndag 3. november blir Hagar Spiro, ny viseambassadør ved Israels ambassade i Oslo. Hun skal presentere seg selv og snakke om den aktuelle situasjonen.

Hagar Spiro ble født i Jerusalem. Hun studerte internasjonale relasjoner ved Det hebraiske universitetet og fullførte en doktorgrad i sosial geografi ved universitetet i Tel-Aviv. Spiro har også utdannelse som sykepleier og jobbet på avdeling for pleie av kvinner med høy risiko i svangerskapet. I 2018 gikk Spiro inn i den israelske utenrikstjenesten.

Dersom du ikke ser kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise