Kom for å høre Israels nye viseambassadør på MIFF Forum

Det er rekordstor påmelding til MIFF Forum i Oslo 2. og 3. november.

Hagar Spiro. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFF Forum i Oslo er høyaktuelt. Bare dager etter at det nye byrådet i Oslo varsler at de vil vurdere boikott av israelske bosetninger, blir det foredrag om koblingen mellom boikottbevegelsen og antisemittisme. Redaktør i Jerusalem Post forklarer hvorfor den radikale venstresiden hater Israel.

MIFF Forum er også høyaktuelt fordi du får de siste oppdateringene bak kulissene i israelsk politikk, nå mens regjeringsforhandlinger fortsatt pågår. Du får også høre om Israels teknologiske utvikling og eiendomsrettigheter i Israel og på Vestbredden før og nå.

Den siste foredragsholderen på MIFF Forum søndag 3. november blir Hagar Spiro, ny viseambassadør ved Israels ambassade i Oslo. Hun skal presentere seg selv og snakke om den aktuelle situasjonen.

Hagar Spiro ble født i Jerusalem. Hun studerte internasjonale relasjoner ved Det hebraiske universitetet og fullførte en doktorgrad i sosial geografi ved universitetet i Tel-Aviv. Spiro har også utdannelse som sykepleier og jobbet på avdeling for pleie av kvinner med høy risiko i svangerskapet. I 2018 gikk Spiro inn i den israelske utenrikstjenesten.

Forrige artikkelBernie Sanders vil kutte i støtten til Israel og heller gi penger til Gaza
Neste artikkelSe hvordan Norge kaster Israel under bussen for plass i FNs sikkerhetsråd
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.