Bli kjent med Israels nye viseambassadør

Hagar Spiro presenterte seg selv og sitt arbeid på MIFF Forum.

Israels nye viseambassadør i Norge, Hagar Spiro, på talerstolen under MIFF Forum i Oslo. (Foto: Bjarte Bjellås)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Siste foredragsholder på MIFF Forum 2019 var Hagar Spiro, Israels nye viseambassadør i Norge. Hun startet foredraget med å presentere seg selv på norsk. Resten av foredraget holdt hun i engelsk. Spiro snakket blant annet om hvordan det israelske samfunnet har utviklet seg opp gjennom årene. Hun delte også historier om sin egen familie og bakgrunn.

Foredraget hennes kan du se i opptak her:

Foredrag ved Hagar Spiro, Israels nye viseambassadør i Norge.

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Søndag 3. november 2019
Forrige artikkelHvorfor hater den radikale venstresiden Israel?
Neste artikkel«Oslos boikottplaner var dråpen som fikk meg til å melde meg inn i MIFF»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.