«Oslos boikottplaner var dråpen som fikk meg til å melde meg inn i MIFF»

MIFF opplever medlemsvekst både i Norge, Danmark og på Island.
Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I forrige uke ble det kjent at Oslos byråd planlegger å innføre boikott av israelske bosetninger. MIFF har startet en internasjonal underskriftskampanje mot boikottplanene som over 1200 personer allerede har undertegnet.

– Det var Oslo byrådets boikottplaner som fikk meg til å melde meg inn i MIFF, skriver et nytt medlem i organisasjonen.

Sist helg hadde MIFF helsides annonser i ni landsdekkende og regionale aviser. Også dette har ført til flere nye medlemmer. I Norge er MIFF på full fart mo 11.200 medlemmer.

MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018. Der nærmer vi oss nå fem hundre medlemmer.

MIFF startet arbeid på Island i mars 2019. Bare i løpet av helgen har vi fått seks nye medlemmer på Island, noe som tilsvarer 88 medlemmer i Norge når man sammenligner med folketall.

MIFF ønsker å passere 12.000 medlemmer så snart som mulig. Klikk her for å bli med på laget nå! Medlemskap er gratis ut år 2019. Les Ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBli kjent med Israels nye viseambassadør
Neste artikkelHer er Israels «Air Force One»
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise