«Oslos boikottplaner var dråpen som fikk meg til å melde meg inn i MIFF»

MIFF opplever medlemsvekst både i Norge, Danmark og på Island.

Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I forrige uke ble det kjent at Oslos byråd planlegger å innføre boikott av israelske bosetninger. MIFF har startet en internasjonal underskriftskampanje mot boikottplanene som over 1200 personer allerede har undertegnet.

– Det var Oslo byrådets boikottplaner som fikk meg til å melde meg inn i MIFF, skriver et nytt medlem i organisasjonen.

Sist helg hadde MIFF helsides annonser i ni landsdekkende og regionale aviser. Også dette har ført til flere nye medlemmer. I Norge er MIFF på full fart mo 11.200 medlemmer.

MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018. Der nærmer vi oss nå fem hundre medlemmer.

MIFF startet arbeid på Island i mars 2019. Bare i løpet av helgen har vi fått seks nye medlemmer på Island, noe som tilsvarer 88 medlemmer i Norge når man sammenligner med folketall.

MIFF ønsker å passere 12.000 medlemmer så snart som mulig. Klikk her for å bli med på laget nå! Medlemskap er gratis ut år 2019. Les Ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Forrige artikkelBli kjent med Israels nye viseambassadør
Neste artikkelHer er Israels «Air Force One»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.