«Oslos boikottplaner var dråpen som fikk meg til å melde meg inn i MIFF»

Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
Parole fra 1. mai-toget i Oslo 2017. (Foto: Roland Baltzersen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I forrige uke ble det kjent at Oslos byråd planlegger å innføre boikott av israelske bosetninger. MIFF har startet en internasjonal underskriftskampanje mot boikottplanene som over 1200 personer allerede har undertegnet.

– Det var Oslo byrådets boikottplaner som fikk meg til å melde meg inn i MIFF, skriver et nytt medlem i organisasjonen.

Sist helg hadde MIFF helsides annonser i ni landsdekkende og regionale aviser. Også dette har ført til flere nye medlemmer. I Norge er MIFF på full fart mo 11.200 medlemmer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018. Der nærmer vi oss nå fem hundre medlemmer.

MIFF startet arbeid på Island i mars 2019. Bare i løpet av helgen har vi fått seks nye medlemmer på Island, noe som tilsvarer 88 medlemmer i Norge når man sammenligner med folketall.

MIFF ønsker å passere 12.000 medlemmer så snart som mulig. Klikk her for å bli med på laget nå! Medlemskap er gratis ut år 2019. Les Ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag