MIFF på vei mot 12.000 medlemmer

Mediedekningen av Israel må bli rettferdig!

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

De siste 14 årene har MIFF hatt kontinuerlig medlemsvekst i Norge. Også det siste året har vi hatt en liten økning. Medlemstallet er nå på ca. 11.170, mer enn to hundre i økning fra november 2018.

I Danmark er MIFFs medlemstall mer enn fordoblet de siste 365 dagene, fra om lag 200 i november 2018 til 460 i dag. MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018, som en gave til Israel på 70-årsdagen.

I mars 2019 startet MIFF arbeid på Island. Her har MIFF hittil fått 60 medlemmer, 14 av dem har strømmet inn i løpet av den siste uken etter at lederen for Islands landsorganisasjon tok til orde for boikott av Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tallene for Island ser kanskje ikke så store ut, men husk at sagaøya ikke har så stor befolkning. Island har allerede fått dobbelt så stor andel av befolkningen organisert i MIFF som Danmark, og 7,9 prosent av MIFFs andel i befolkningen i Norge.

Den mest effektive måten MIFF kan fortsette å vokse på, er at du legger inn gode ord om MIFFs arbeid hos familie og venner. Hvis de allerede støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland i Israel, så gi dem en vennlig oppmuntring til å bli medlem. Det er veldig viktig. Sterke krefter i Norge, Danmark og Island kjemper for å se verdens eneste jødiske stat bli borte. Vi kan aldri tillate at disse kreftene vinner fram!

Klikk her for å bli medlem av MIFF Norge – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Danmark – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Island – gratis ut åretGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag