MIFF på vei mot 12.000 medlemmer

MIFF-familien vokser både i Norge, Danmark og Island.
Mediedekningen av Israel må bli rettferdig!

De siste 14 årene har MIFF hatt kontinuerlig medlemsvekst i Norge. Også det siste året har vi hatt en liten økning. Medlemstallet er nå på ca. 11.170, mer enn to hundre i økning fra november 2018.

I Danmark er MIFFs medlemstall mer enn fordoblet de siste 365 dagene, fra om lag 200 i november 2018 til 460 i dag. MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018, som en gave til Israel på 70-årsdagen.

I mars 2019 startet MIFF arbeid på Island. Her har MIFF hittil fått 60 medlemmer, 14 av dem har strømmet inn i løpet av den siste uken etter at lederen for Islands landsorganisasjon tok til orde for boikott av Israel.

Tallene for Island ser kanskje ikke så store ut, men husk at sagaøya ikke har så stor befolkning. Island har allerede fått dobbelt så stor andel av befolkningen organisert i MIFF som Danmark, og 7,9 prosent av MIFFs andel i befolkningen i Norge.

Den mest effektive måten MIFF kan fortsette å vokse på, er at du legger inn gode ord om MIFFs arbeid hos familie og venner. Hvis de allerede støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland i Israel, så gi dem en vennlig oppmuntring til å bli medlem. Det er veldig viktig. Sterke krefter i Norge, Danmark og Island kjemper for å se verdens eneste jødiske stat bli borte. Vi kan aldri tillate at disse kreftene vinner fram!

Klikk her for å bli medlem av MIFF Norge – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Danmark – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Island – gratis ut året

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise