MIFF på vei mot 12.000 medlemmer

MIFF-familien vokser både i Norge, Danmark og Island.

Mediedekningen av Israel må bli rettferdig!

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

De siste 14 årene har MIFF hatt kontinuerlig medlemsvekst i Norge. Også det siste året har vi hatt en liten økning. Medlemstallet er nå på ca. 11.170, mer enn to hundre i økning fra november 2018.

I Danmark er MIFFs medlemstall mer enn fordoblet de siste 365 dagene, fra om lag 200 i november 2018 til 460 i dag. MIFF startet arbeid i Danmark i april 2018, som en gave til Israel på 70-årsdagen.

I mars 2019 startet MIFF arbeid på Island. Her har MIFF hittil fått 60 medlemmer, 14 av dem har strømmet inn i løpet av den siste uken etter at lederen for Islands landsorganisasjon tok til orde for boikott av Israel.

Tallene for Island ser kanskje ikke så store ut, men husk at sagaøya ikke har så stor befolkning. Island har allerede fått dobbelt så stor andel av befolkningen organisert i MIFF som Danmark, og 7,9 prosent av MIFFs andel i befolkningen i Norge.

Den mest effektive måten MIFF kan fortsette å vokse på, er at du legger inn gode ord om MIFFs arbeid hos familie og venner. Hvis de allerede støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland i Israel, så gi dem en vennlig oppmuntring til å bli medlem. Det er veldig viktig. Sterke krefter i Norge, Danmark og Island kjemper for å se verdens eneste jødiske stat bli borte. Vi kan aldri tillate at disse kreftene vinner fram!

Klikk her for å bli medlem av MIFF Norge – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Danmark – gratis ut året

Klikk her for å bli medlem av MIFF Island – gratis ut året

Forrige artikkelShin Bet: – Vi har avverget over 450 terrorangrep i 2019
Neste artikkelBli med på minnemarkeringer for jødiske flyktninger i København, Oslo, Kristiansand og Bergen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.