Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bli med i innspurten på MIFFs aksjon «Israels beste argumenter til hele Norge»

Forsiden på MIFFs spesialmagasin til Nordland 2019.
Nå er hele landet dekket av gode ord om Israel!

I februar blir MIFFs spesialmagasin med israelernes beste argumenter distribuert til 19.000 familier i Finnmark. Alle som ikke har reservert seg for reklame, får magasinet i sin postkasse.

Fra år 2010 har MIFF distribuert et spesialmagasin i alle landets fylker – Finnmark er det eneste som gjenstår.

Distribusjonen har vært og er mulig bare på grunn av MIFFs støttespillere. Dersom du gir en gave på 287 kroner, dekker dette trykk og distribusjon av magasinet til omlag 70 familier! Send kodeord GAVE til 1948 og du gir 250 kroner målrettet til distribusjonen i Finnmark!

En gave på 574 kroner gjør oss i stand til å distribuere magasinet til ca 140 familier! Dersom du gir en gave til MIFF på over 500 kroner får du rett til skattefradrag. Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. januar til 28. februar 2020, deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Plussreiser.

Du kan også gi din gave til MIFFs arbeid med å Vippse til 39881 eller til MIFFs gavekonto 7877.06.54539. Hvis du vil gi gave med bankkort kan du bruke MIFFs online giverside eller Facebook.

I skjemaet under kan du gi et fritt valgt beløp via SMS fra 50 til 500 kroner.

MIFFs spesialmagasin er en vaksinepakke mot Israel- og jødehat. Her forklarer vi hva som er grunnlaget for den jødiske staten og hva som har hindret en løsning med to stater for to folk. Magasinet forteller også om jødenes historie i arabiske land og hvordan jødene ble jaget ut av Midtøsten og Nord-Afrika i tiårene etter andre verdenskrig.

Se magasinet som ble distribuert i Nordland i februar 2019:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart