Bli med i innspurten på MIFFs aksjon «Israels beste argumenter til hele Norge»

Nå er hele landet dekket av gode ord om Israel!

Forsiden på MIFFs spesialmagasin til Nordland 2019.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


I februar blir MIFFs spesialmagasin med israelernes beste argumenter distribuert til 19.000 familier i Finnmark. Alle som ikke har reservert seg for reklame, får magasinet i sin postkasse.

Fra år 2010 har MIFF distribuert et spesialmagasin i alle landets fylker – Finnmark er det eneste som gjenstår.

Distribusjonen har vært og er mulig bare på grunn av MIFFs støttespillere. Dersom du gir en gave på 287 kroner, dekker dette trykk og distribusjon av magasinet til omlag 70 familier! Send kodeord MIFFMAGASIN til 2160 og du gir 287 kroner målrettet til distribusjonen i Finnmark!

En gave på 574 kroner gjør oss i stand til å distribuere magasinet til ca 140 familier! Dersom du gir en gave til MIFF på over 500 kroner får du rett til skattefradrag. Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. januar til 28. februar 2020, deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Plussreiser.

Du kan også gi din gave til MIFFs arbeid med å Vippse til 39881 eller til MIFFs gavekonto 7877.06.54539. Hvis du vil gi gave med bankkort kan du bruke MIFFs online giverside eller Facebook.

I skjemaet under kan du gi et fritt valgt beløp via SMS fra 50 til 500 kroner.

MIFFs spesialmagasin er en vaksinepakke mot Israel- og jødehat. Her forklarer vi hva som er grunnlaget for den jødiske staten og hva som har hindret en løsning med to stater for to folk. Magasinet forteller også om jødenes historie i arabiske land og hvordan jødene ble jaget ut av Midtøsten og Nord-Afrika i tiårene etter andre verdenskrig.

Se magasinet som ble distribuert i Nordland i februar 2019:

Forrige artikkelIsrael skal forsyne Europa med gass
Neste artikkelGir dette bildet grunn til bekymring?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.