Kom til Israelkonferansen for å høre to foredrag av Natasha Hausdorff

Den britiske advokaten fra «UK Lawyers for Israel» holder foredrag om Den juridiske statusen til Jerusalem og bosetningene og BDS-bevegelsen og juridisk krigføring mot Israel.

Natasha Hausdorff. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på hotell Scandic Stavanger like ved Stavanger Lufthavn Sola fra fredag 6. til søndag 8. november 2020.

For første gang kan vi nå gjøre kjent hele rekken av foredragsholdere.

Natasha Hausdorff er advokat med praksis i London og direktør i den britiske organisasjonen UK Lawyers for Israel. Hun holder jevnlig foredrag om folkeretten, utenrikspolitikk og nasjonal sikkerhet. Hausdorff har utdannelse fra Oxford, Tel Aviv University og Columbia Law School. Hun har tidligere jobbet for et amerikansk advokatselskap i London og Brussel og for lederen av Israels høyesterett, høyesterettsdommer Miriam Naor.

Fredag 6. november holder Hausdorff foredrag om Den juridiske statusen til Jerusalem og bosetningene. Hvorfor skapte USAs flytting av ambassaden til Tel Aviv til Jerusalem så mye oppstyr? Hva er statusen til de hellige stedene? Hva er sannhet og hva er myter om Israels hovedstad?

Lørdag 7. november, på ettermiddagen, fokuserer Hausdorff på BDS-bevegelsen og juridisk krigføring mot Israel. Etter at militære midler ikke førte fram, har Israels fiender gått over til internasjonale undergravningskampanjer og boikottaksjoner. UK Lawyers for Israel og Hausdorff kjemper i fremste rekke for å forsvare Israel på dette feltet.

Forrige artikkelEtiopisk jøde skal representere Israel i Eurovision
Neste artikkel12 soldater skadet i mistenkt terrorangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.