Kom til Israelkonferansen for å høre to foredrag av Natasha Hausdorff

Den britiske advokaten fra «UK Lawyers for Israel» holder foredrag om Den juridiske statusen til Jerusalem og bosetningene og BDS-bevegelsen og juridisk krigføring mot Israel.
Natasha Hausdorff. (Foto: Privat)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på hotell Scandic Stavanger like ved Stavanger Lufthavn Sola fra fredag 6. til søndag 8. november 2020.

For første gang kan vi nå gjøre kjent hele rekken av foredragsholdere.

Natasha Hausdorff er advokat med praksis i London og direktør i den britiske organisasjonen UK Lawyers for Israel. Hun holder jevnlig foredrag om folkeretten, utenrikspolitikk og nasjonal sikkerhet. Hausdorff har utdannelse fra Oxford, Tel Aviv University og Columbia Law School. Hun har tidligere jobbet for et amerikansk advokatselskap i London og Brussel og for lederen av Israels høyesterett, høyesterettsdommer Miriam Naor.

Fredag 6. november holder Hausdorff foredrag om Den juridiske statusen til Jerusalem og bosetningene. Hvorfor skapte USAs flytting av ambassaden til Tel Aviv til Jerusalem så mye oppstyr? Hva er statusen til de hellige stedene? Hva er sannhet og hva er myter om Israels hovedstad?

Lørdag 7. november, på ettermiddagen, fokuserer Hausdorff på BDS-bevegelsen og juridisk krigføring mot Israel. Etter at militære midler ikke førte fram, har Israels fiender gått over til internasjonale undergravningskampanjer og boikottaksjoner. UK Lawyers for Israel og Hausdorff kjemper i fremste rekke for å forsvare Israel på dette feltet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise