Her finner du siste nytt om hvordan korona påvirker MIFF-møter

Hvordan påvirker koronaviruset MIFFs møter?

Med Israel for fred.
Med Israel for fred.

MIFFs nasjonale Israelkonferanse i Bergen 22.-24. mai kan bli påvirket av koronasituasjonen. Vi regner med å ha en avklaring i slutten av mars.

Her er oppdatering om hvordan koronasituasjonen påvirker MIFFs lokale møter.

17. mars Valdres – det annonserte møtet er AVLYST.

17. mars Kristiansand – MØTET ER AVLYST på grunn av den lokale koronasituasjon og forventet høyt antall deltakere. Foredraget som Conrad Myrland skulle ha holdt er tilgjengelig på YouTube.

MIFF Stavanger har ennå ikke annonsert sitt månedlige møte for siste del av mars/ begynnelsen av april, men melder at det IKKE vil bli avholdt noe møte i den nåværende situasjonen.

MIFF Oslo: Det annonserte møtet i MIFF Oslo tirsdag 31. mars er AVLYST, ikke bare på grunn av den lokale smittesituasjonen, men også fordi reisemulighetene til israelske foredragsholdere er svært begrenset.

MIFF Grenland melder at deres planlagte møte torsdag 26. mars er AVLYST. Det blir ordinært møte med påfølgende årsmøte 30. april, såfremt omstendighetene tillater det.

MIFF Drammens planlagte møte i slutten av mars er AVLYST, neste møte i MIFF Drammen blir til høsten.

MIFF Østfolds planlagte møte tidligere varslet 30. mars er AVLYST, neste møte blir til høsten.

Status for andre lokale møter som er annonsert i mars og april vil bli kunngjort her fortløpende. MIFF-medlemmer i området vil også bli oppdatert på e-post og SMS.

Vi følger situasjonen tett og følger pålegg/ anbefalinger fra nasjonale og lokale myndigheter.

Forrige artikkelPresten som ikke forstår hvorfor palestinerne ikke bruker mer vold
Neste artikkel76 koronasmittede i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.