MIFFs landsmøte blir utsatt til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

Korona får MIFF til å slå årets to nasjonale konferanser sammen.

Med Israel for fred.
Med Israel for fred.

I lang tid har MIFFs Israelkonferanse vært annonsert i Bergen 22.-24. mai. Før koronasituasjonen eskalerte hadde vi også mottatt mange påmeldinger til et svært interessant program. På grunn av koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å flytte arrangementet.

I november hadde vi allerede planlagt en nasjonal konferanse, MIFF Forum, i Stavanger. Hovedstyret har derfor besluttet å slå sammen Israelkonferansen/landsmøtet med MIFF Forum og avholde konferansen på Scandic Stavanger Airport helgen 6.-8. november.

Ved å flytte arrangementet såpass sent på høsten, håper vi koronakrisen er godt og vel over. Det vil også gi MIFFs lokalforeninger, som ikke rakk å avholde sine årsmøter før virussmitten spredte seg, sjanse til å holde sine årsmøter tidlig på høsten.

De gode nyhetene i dette bildet, er at nesten alle foredragsholderne som skulle komme til Bergen i mai har bekreftet at de blir med på konferansen i Stavanger i november.

Dermed vil du fortsatt kunne høre disse:

Den britiske advokaten Natasha Hausdorff som skulle deltatt i Bergen er fortsatt ubekreftet i november. MIFF kommer tilbake med detaljprogrammet for landsmøtehelgen i november senere. MIFF håper flest mulig av dem som hadde meldt seg til Bergen blir med over til Stavanger 6.-8. november.

Alle som er påmeldt til landsmøtet i Bergen vil automatisk få sin reservasjon overført til Stavanger 6.-8. november. Dersom dere ønsker å avbestille og få refusjon, kan det gjøres via checkin.no eller ta kontakt med MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Klikk her for å melde deg på til Israelkonferansen i Stavanger 6.-8. november via checkin.no

Forrige artikkelSkolebok gjør en merkelig kobling mellom norske jøder og israelsk-arabisk konflikt
Neste artikkelIsraelsk-arabisk kvinne arrestert for å hjelpe Hamas
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.