David Weinberg: Korona og kamp i Midtøsten

Få en aktuell oppdatering av en israelsk ekspert rett hjem i din egen stue.

David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)
David M. Weinberg. (Foto: www.davidmweinberg.com)

Torsdag 16. april kl. 13-14 avholdt MIFF et Zoom-møte for David Weinberg.

Her er innledningen som Weinberg holdt før det ble åpnet opp for spørsmål fra deltakerne:

Weinberg skriver fast i avisene Jerusalem Post og Israel Hayom om diplomati og forsvar. Han er grunnlegger, visepresident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tenketank innen sikkerhet, og direktør for den israelske avdelingen av Centre for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

David Weinberg er en engasjerende foredragsholder som taler til både et jødisk- og et ikke-jødisk publikum i Israel, USA og Canada om internasjonal politikk, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, etterretning og andre relaterte temaer. Han har tidligere vært foredragsholder for MIFF ved flere anledninger, både i Norge og Danmark.

NB! Neste MIFF-møte på Zoom blir onsdag 22. april kl. 18-19 med Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch (PMW).

Forrige artikkelTilbake til forhandlinger
Neste artikkelNå er antall koronadødsfall oppe i 118
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.