MIFF avlyser ungdomsturen til Israel på grunn av koronasituasjonen

Den store usikkerheten rundt reiserestriksjoner og smittespredning gjør at MIFF må avlyse årets ungdomstur til Israel.
MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Den årlige ungdomsturen til Israel var en drøm som tidligere styreleder Morten Fjell Rasmussen og jeg fikk realisert sommeren 2016. Siden den gang har jeg reist hvert år sammen med ulike medreiseledere.

Turen har blitt en viktig del av MIFFs satsing på ungdommer og flere av deltakerne har etter hvert fått ulike verv i organisasjonen, deriblant i hovedstyret.

MIFF ungdomstur til Israel er et svært vellykket konsept og derfor har det sittet langt inne å ta avgjørelsen om å ta en pause i år. Det er i skrivende stund snart mai og Israel er fortsatt fullstendig nedstengt. Avreise var planlagt til 20. juni, så det var dessverre ikke mulig å vente lengre med å ta denne avgjørelsen. Avlysningen vil ikke gi organisasjonen noen kostnader, siden vi tidlig forstod at vi måtte være forsiktige på grunn av koronasituasjonen.

Vi fortsetter selvsagt satsingen på ungdommer på andre arrangementer i løpet av året. Unge opp til 30 år kan søke om gratis deltakelse på Israelkonferansen 6. til 8. november i Stavanger og etter hvert vil det bli lagt ut informasjon om den årlige ungdomskonferansen i januar/februar.

MIFF håper å kunne komme sterkt tilbake med ungdomstur til Israel sommeren 2021.

Klikk her dersom du ønsker å gi en gave til MIFFs ungdomsarbeid.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise