MIFF avlyser ungdomsturen til Israel på grunn av koronasituasjonen

Den store usikkerheten rundt reiserestriksjoner og smittespredning gjør at MIFF må avlyse årets ungdomstur til Israel.

MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den årlige ungdomsturen til Israel var en drøm som tidligere styreleder Morten Fjell Rasmussen og jeg fikk realisert sommeren 2016. Siden den gang har jeg reist hvert år sammen med ulike medreiseledere.

Turen har blitt en viktig del av MIFFs satsing på ungdommer og flere av deltakerne har etter hvert fått ulike verv i organisasjonen, deriblant i hovedstyret.

MIFF ungdomstur til Israel er et svært vellykket konsept og derfor har det sittet langt inne å ta avgjørelsen om å ta en pause i år. Det er i skrivende stund snart mai og Israel er fortsatt fullstendig nedstengt. Avreise var planlagt til 20. juni, så det var dessverre ikke mulig å vente lengre med å ta denne avgjørelsen. Avlysningen vil ikke gi organisasjonen noen kostnader, siden vi tidlig forstod at vi måtte være forsiktige på grunn av koronasituasjonen.

Vi fortsetter selvsagt satsingen på ungdommer på andre arrangementer i løpet av året. Unge opp til 30 år kan søke om gratis deltakelse på Israelkonferansen 6. til 8. november i Stavanger og etter hvert vil det bli lagt ut informasjon om den årlige ungdomskonferansen i januar/februar.

MIFF håper å kunne komme sterkt tilbake med ungdomstur til Israel sommeren 2021.

Klikk her dersom du ønsker å gi en gave til MIFFs ungdomsarbeid.

Forrige artikkelTo av tre amerikanske jøder føler seg «mindre trygge»
Neste artikkel14-barnsfar (48) døde av korona
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Organisasjonssekretær i Med Israel for fred (MIFF), medlem av MIFFs hovedstyre og leder i MIFF Oslo.