Eran Lerman: Israels regionale perspektiver i skyggen av epidemien

Onsdag 29. april kl. 18-19 lar MIFF deg høre på en brief av en av Israels fremste utenrikspolitiske rådgivere.

Eran Lerman.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Onsdag 29. april kl. 18-19 avholder MIFF et Zoom-møte for betalende medlemmer med Eran Lerman, visepresident for Jerusalem Institute for Strategy and Security.

Lerman har hatt fremstående stillinger i israelsk militæretterretning i over 20 år og var visedirektør for utenrikspolitikk og internasjonale saker i det nasjonale sikkerhetsrådet til Israels statsminister. Han har også vært direktør for Israel og Midtøsten-avdelingen til American Jewish Committee i åtte år. Lerman har doktorgrad fra London School of Economics og videreutdannelse fra Harvard University. Lerman svarer også på spørsmål fra deltakerne.

Her er opptak av første del av møtet med Eran Lerman:

Vær velkommen! Dette blir det fjerde Zoom-møtet MIFF arrangerer under koronakrisen. Dette informasjonstilbudet har allerede blitt et populært tilbud for våre medlemmer.

Forrige artikkelNorsk tjenestemannslag og Forskerforbundet vil straffe reiseselskap som tilbyr tjenester til jøder som bor på «feil sted»
Neste artikkelMIFF sendte gratulasjon til Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.