Zoom-møte med Uriel Goldberg fra Magen David Adom

Velkommen til møte onsdag 6. mai.

Uriel Goldberg
Uriel Goldberg fra Magen David Dadom i møte med ungdomsgruppe fra MIFF. FrP-politiker Mats Danielsen til venstre i bildet. Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Onsdag 6. mai kl. 18-19 inviterer MIFF til et spennende Zoom-møte. Denne gangen med Uriel Goldberg, som blant annet er ansvarlig internasjonale relasjoner i Israels offisielle organisasjon for akutt sykehjelp, blodbanker, ambulanser og lignende.

Onsdag 6. mai kl. 18-19 avholder MIFF et Zoom-møte for betalende medlemmer med Uriel Goldberg fra Magen David Adom (MDA),  Israels offisielle organisasjon for akutt sykehjelp, blodbanker, ambulanser og lignende. Goldberg er ansvarlig for internasjonale relasjoner i MDA og vil fortelle om deres interessante arbeide, inkludert koronasituasjonen i Israel. Organisasjonen er medlem av den internasjonale Røde kors-bevegelsen og dens hebraiske navn oversettes gjerne til Den røde Davidsstjernen.

Zoom-lenken er: https://us02web.zoom.us/j/87526728537

Vær velkommen! Dette blir det sjette Zoom-møtet MIFF arrangerer under koronakrisen. Dette informasjonstilbudet har allerede blitt et populært tilbud for våre medlemmer

Forrige artikkelKravet om å ta livsgrunnlaget fra seks millioner jøder mobiliserer nest mest i det digitale 1. mai-toget
Neste artikkelHar stanset spredningen av korona
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.