Zoom-møte med Uriel Goldberg fra Magen David Adom

Velkommen til møte onsdag 6. mai.
Uriel Goldberg
Uriel Goldberg fra Magen David Dadom i møte med ungdomsgruppe fra MIFF. FrP-politiker Mats Danielsen til venstre i bildet. Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF.

Onsdag 6. mai kl. 18-19 inviterer MIFF til et spennende Zoom-møte. Denne gangen med Uriel Goldberg, som blant annet er ansvarlig internasjonale relasjoner i Israels offisielle organisasjon for akutt sykehjelp, blodbanker, ambulanser og lignende.

Onsdag 6. mai kl. 18-19 avholder MIFF et Zoom-møte for betalende medlemmer med Uriel Goldberg fra Magen David Adom (MDA),  Israels offisielle organisasjon for akutt sykehjelp, blodbanker, ambulanser og lignende. Goldberg er ansvarlig for internasjonale relasjoner i MDA og vil fortelle om deres interessante arbeide, inkludert koronasituasjonen i Israel. Organisasjonen er medlem av den internasjonale Røde kors-bevegelsen og dens hebraiske navn oversettes gjerne til Den røde Davidsstjernen.

Zoom-lenken er: https://us02web.zoom.us/j/87526728537

Vær velkommen! Dette blir det sjette Zoom-møtet MIFF arrangerer under koronakrisen. Dette informasjonstilbudet har allerede blitt et populært tilbud for våre medlemmerGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise