Zoom-møte med Shani Shavit kl. 18-19: Dansk pedagogikk møter israelske barnefamilier

Onsdag 27. mai kl. 18-19 får du en enestående mulighet til å høre mer om Shani Shavits spennende arbeide med barnefamilier i Israel og dansk pedagogikk. Shani er israelsk-dansk, hun er født og oppvokst i Israel og har sterke bånd til Danmark. Hun har dessuten bodd ca. 1 1/2 år i Danmark som voksen. Shani arbeider […]

Shani Shavit. (Foto: Facebook)
Shani Shavit. (Foto: Facebook)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Onsdag 27. mai kl. 18-19 får du en enestående mulighet til å høre mer om Shani Shavits spennende arbeide med barnefamilier i Israel og dansk pedagogikk.

Shani er israelsk-dansk, hun er født og oppvokst i Israel og har sterke bånd til Danmark.

Hun har dessuten bodd ca. 1 1/2 år i Danmark som voksen.

Shani arbeider med pedagogikk og utdannelse i Israel. Gjennom sitt arbeid ønsker hun å påvirke den israelske tilnærmingen til utdanning, pedagogikk og foreldreskap ved å bruke den danske tilnærmingen til pedagogikk, i for eksempel barnehager.

I Zoom-møtet vil du også få mulighet til stille spørsmål.

Lenke til møtet: https://us02web.zoom.us/j/89970890665

Får du ikke til å gå inn via PCen eller mobilapp? Ring inn til møtet på 23 96 05 88.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i møtet!

Forrige artikkel1 av 7 frykter å miste hjemmet sitt
Neste artikkelIran forbyr bruk av israelsk teknologi. Det vil sette dem tilbake minst 50 år
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.