YouTube tok riktig avgjørelse: MIFF skal kunne eksponere hatet vi blir utsatt for

Noen minutter etter at MIFF anket til YouTube, var videoen tilbake på plass.

Skjermdump av MIFFs YouTube-video fra 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tirsdag 16. juni ble MIFF varslet av YouTube at en av våre videoer er blitt fjernet “på grunn av brudd på retningslinjene for brukere”.

Det var denne filmen fra 2014 som hadde blitt fjernet.

Heldigvis ga YouTube oss mulighet til å anke avgjørelsen.

MIFF påpekte at videoen er publisert for å avsløre en hatytring, ikke for å støtte den. Filmen er publisert for å vise at vi ble offer for hat, ikke at vi fremmer hat.

Etter utrolig kort tid – bare noen få minutter – kom denne gladmeldingen fra YouTube:

Det 1 minutter lange lydklippet i videoen er et opptak av en telefonsamtale som kom til MIFFs hovedkontor onsdag 22. januar 2014. Etter at kvinnen hadde avlevert sin siste setning med ønske om at Adolf Hitler fortsatt levde og kunne brenne alle jøder i helvete, la hun på og avsluttet samtalen. Kvinnen ringte i reaksjon på MIFFs spesialmagasin som samme uke var sendt ut til hele Oslo.

Forrige artikkel– Anneksjonen vil føre til at al-Aqsa blir ødelagt og tempelet bygget
Neste artikkelVil redde truet bibelsk gaselle
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.