Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sommerdugnad for Israel

Krigen for å vende tilbake av Einat Wilf og Adi Schwartz, utgitt av MIFF i mai 2020.
Bestill MIFFs bøker.

For å forstå Israel nytter det ikke å lese norske aviser, se NRK eller høre på noen av de såkalte norske «ekspertene». Bestill en eller flere av MIFFs bøker for å utdanne deg selv, eller gi en bok til noen som trenger den.

Krigen for å vende tilbake
MAI 2020: Einat Wilf og Adi Schwartz forteller hvordan FN gjennom UNRWA skapte et permanent flyktningproblem i stedet for å løse det. Vesten har hindret fred ved å mate palestinernes drømmer om å vende tilbake til en tid der det ikke eksisterte noen jødisk stat. 256 sider.

Fordrivelsen
Den nye boken til Lyn Julius forteller hvordan tre tusen års jødisk sivilisasjon i arabiske land ble borte over natten. Uten kjennskap til denne historien er det umulig å forstå Israels situasjon og hvordan israelske ledere og befolkning tenker og hvorfor de handler slik de gjør, skriver stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan i forordet. 464 sider.

Voldtekten av Palestina.

Voldtekten av Palestina
Oppdraget var å sikre etableringen av et jødisk nasjonalhjem. Men britene gjorde alt som stod i deres makt for å stanse prosjektet. Voldtekten av Palestina beskriver britenes store svik mot jødene i mandatområdet fra 1917 til 1938. Du får også en solid innføring i det jødiske folkets historiske tilknytning til området og sionismens tidlige historie. 496 sider.

Ta jøden!
Ta jøden! beskriver opplevelsen til gonzo-journalisten Tuvia Tenenbom på en syv måneders reise i Israel og på Vestbredden. Det blir lattervekkende og lærerike møter med jøder og palestinere. Tenenbom blottstiller dem alle med sin skarpe penn og vidd og får leseren til å gråte av latter. Du vil aldri se på Israel på samme måte igjen.

Hvorfor Israel
I boken Hvorfor Israel? forklarer forfatterne Conrad Myrland og Odd Myrland hvorfor det jødiske folk må ha sin egen stat. Det var ingen feil at Israel ble opprettet, tvert imot ville det vært en løsning på dagens flyktningkrise om andre etniske og religiøse minoriteter i Midtøsten også fikk sin egne stater. Boken gir svar på et stort antall dagsaktuelle spørsmål om Israel og Midtøsten.

Israel under lupen
Israel under lupen avslører arabernes frimerkekrig mot Israel. Arabiske stater har illustrert store deler av Israels historie på frimerker. Når filatelisten Olav Vidar Landsverk kommenterer og korrigerer propagandaen blir det en unik, spennende og lærerik reise fra britisk mandattid til i dag.

Førti år i forsvar for Israel
Førti år i forsvar for Israel er en nydelig jubileumsbok som feirer at Med Israel for fred (MIFF) er førti år. Boken forteller hvor vi kommer fra, hva vi er og gjør og hvor vi vil og hvordan du kan hjelpe. Boken sendes til deg uten ekstra forsendelseskostnad. 128 sider.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart