Halvor Tjønn holder foredrag på Israelkonferansen

MIFF har gleden av å fortelle at den velkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn skal holde et foredrag på Israelkonferansen i Stavanger, lørdag 7. november.
Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)
Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)

MIFFs Israelkonferanse 2020 holdes på Scandic Stavanger Forus fra 6. til 8. november. Du kan se programmet og melde deg på her.

Siden de utenlandske foredragsholderne ikke kan komme til Norge under de rådende omstendigheter, er vi nødt til å ta noen av dem inn via videolink. For at det ikke skal bli for mange foredrag via videolink, har vi blant annet fått inn den anerkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn.

Tjønn har vært utenriksmedarbeider i både Stavanger Aftenblad (1981-1986) og Aftenposten (1986-2014), jobbet som korrespondent i Moskva og er utdannet faghistoriker. I en årrekke jobbet han spesielt med islamistisk terrorisme, internasjonal migrasjon, innvandring og integrering.

I 2011 ga han ut boken Muhammed – slik samtiden så ham.

På Israelkonferansen holder han et foredrag kl. 16:30 med tittelen Islam og krisen i Midtøsten. Meld deg på her.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise