Halvor Tjønn holder foredrag på Israelkonferansen

MIFF har gleden av å fortelle at den velkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn skal holde et foredrag på Israelkonferansen i Stavanger, lørdag 7. november.

Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)
Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

MIFFs Israelkonferanse 2020 holdes på Scandic Stavanger Forus fra 6. til 8. november. Du kan se programmet og melde deg på her.

Siden de utenlandske foredragsholderne ikke kan komme til Norge under de rådende omstendigheter, er vi nødt til å ta noen av dem inn via videolink. For at det ikke skal bli for mange foredrag via videolink, har vi blant annet fått inn den anerkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn.

Tjønn har vært utenriksmedarbeider i både Stavanger Aftenblad (1981-1986) og Aftenposten (1986-2014), jobbet som korrespondent i Moskva og er utdannet faghistoriker. I en årrekke jobbet han spesielt med islamistisk terrorisme, internasjonal migrasjon, innvandring og integrering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I 2011 ga han ut boken Muhammed – slik samtiden så ham.

På Israelkonferansen holder han et foredrag kl. 16:30 med tittelen Islam og krisen i Midtøsten. Meld deg på her.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag