Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ny lokalforening i Øst- og Midt-Telemark

Interimstyret for MIFF i Midt- og Øst-Telemark. Fra venstre: Torkjell Fosli, Benjamin Karlsen og Aina Grønnestad. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF).
Interimstyret for MIFF i Midt- og Øst-Telemark. Fra venstre: Torkjell Fosli, Benjamin Karlsen og Aina Grønnestad. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF).

Den velkjente duoen fra Hallingdal har de siste årene reist land og strand rundt for å starte lokalforeninger for MIFF og blåst liv i enkelte som av ulike grunner er inaktive.

Over 30 personer møtte opp i lokalet Sangerheimen på Notodden i går kveld, på tross av gråværet som hvilte tungt over området. Inne i lokalet var det god stemning fra første stund. Noen møtte gamle kjente og andre fikk nye bekjentskaper.
Hallgrim Berg satte an tonen i møtet, med ei låt på seljefløyte til innledning og en tale som engasjerte publikum: «Den evige kampen for Israels leverett.»

Hallgrim Berg talte om «Den evige kampen for Israels leverett» til en fullsatt sal på Notodden 21. oktober 2020. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Jens Jorde tok podiet etter Hallgrim Berg og snakket om innovasjon, økonomi og høyteknologi i Israel, som han kaller «Silicon Valley nr. 2». Han viste hvordan Israel på kort tid har blitt en teknologisk stormakt, med stadig nye produkter som er til glede og nytte for folk over hele verden.

Jens Jorde er leder i MIFF Hallingdal og reiser ofte sammen med Hallgrim Berg for å starte nye lokalforeninger for MIFF og besøke eksisterende. Her taler han til forsamlingen på Notodden 21. oktober 2020. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Avslutningsvis ble det arrangert et oppstartsmøte for MIFF i Øst- og Midt-Telemark. Benjamin Karlsen ble valgt som leder for interimstyret/arbeidsgruppen og fikk med seg Torkjell Fosli og Aina Grønnestad, som skal jobbe sammen frem til årsmøtet på nyåret. Styremedlemmene er fordelt over hele regionen, i henholdsvis Notodden, Ulefoss og Gvarv.

MIFF gratulerer det nye styret i det som blir MIFFs tredje lokalforening i gamle Telemark fylke.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart