Stor interesse for MIFF-møte på Rørvik

Mandag 26. oktober holdt MIFF Nord-Trøndelag tidenes første MIFF-møte på Rørvik og interessen var stor for å høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan (KrF).
Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, KrF. (Foto: KrF)
Stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, KrF. (Foto: KrF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Lokalforeningen MIFF Nord-Trøndelag har hatt møter på ulike steder i gamle Nord-Trøndelag fylke og sist mandag var turen kommet til det første møtet på Rørvik.

Hans Fredrik Grøvan (KrF) holdt et foredrag om den aktuelle situasjonen i Israel, med vekt på relasjonen til Norge. Nærmere 40 personer tok turen for å høre den profilerte stortingsrepresentanten, som har markert seg som en tydelig Israelvenn og som leder av gruppen Israels venner på Stortinget.

Rapportene fra møtet tyder på et engasjerende foredrag og tilhørerne skal ha kommet med mange interessante spørsmål.

Arrangøren MIFF Nord-Trøndelag ved leder Jarle Mediå, var imponert over møtet og kan melde at det var både MIFF-medlemmer og andre tilstede som har et glødende engasjement for Israel. Blant dem også to kommunepolitikere, hvorav Terje Settenøy også er fylkestingsrepresentant. Det viser at det er mange med ulike bakgrunn som er engasjert i hva som skjer i Israel.


Fra venstre: Kommune- og fylkespolitiker Terje Settenøy (FrP, Hans Fredrik Grøvan, kommunepolitiker Thor Lanesskog (KrF) og leder av MIFF Trøndelag Jarle Mediå.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise