MIFFs Israelkonferanse blir avholdt som planlagt

Konferansen blir avholdt i en stor sal hvor vi kan ivareta gjeldende smittevernbestemmelser.
Foredragsholderne på Israelkonferansen 2020.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Helgen 6.-8. november blir MIFFs Israelkonferanse 2020 avholdt på Scandic Forus i Stavanger. På grunn av koronapandemien ble den planlagte konferansen flyttet fra Bergen i mai og slått sammen med et allerede planlagt MIFF Forum i Stavanger.

Allerede på forsommeren flyttet MIFF konferansen fra Scandic ved flyplassen på Sola til Scandic Forus som har større møtesal. Dermed kan vi med god margin oppfylle myndighetenes smittevernbestemmelser. Møtesalen Valhall rommer normalt 600 personer i teateroppsett og vi vil aldri være flere enn drøyt 150 personer i denne store salen. NB! Stolene står på faste steder og kan ikke flyttes. Kun medlemmer av samme husstand kan sitte nærmere enn 1 meter av hverandre.

Alle deltakere bør ta med munnbind til situasjoner hvor man kommer tettere på folk, som for eksempel i heisen.

Antibac vil være utplassert på strategiske steder, og hotellet er en profesjonell aktør som har håndtert flere slike konferanser under koronapandemien.

Ingen utenlandske foredragere kan komme til Norge i år, så noen hentes inn via videolink og andre har vi erstattet med solide norske alternativer. De engelskspråklige foredragene vil bli tolket simultant til din smarttelefon med ørepropper. Legg inn appen Interactio før konferansen eller få hjelp med det når du kommer. Ta med deg hodetelefoner/plugger som passer til din mobil.

Se program/ påmelding for Israelkonferansen her. Påmelding for overnatting og måltider er stanset, men det vil bli mulig å melde seg på til å delta på foredragene frem til søndag 1. november. I motsetning til vanlige MIFF-konferanser, vil det IKKE bli mulig å komme uanmeldt til fordragene.

Foredragene vil bli sendt direkte via MIFFs Facebook-side. Medlemmer av MIFF vil få tilsendt lenke for å kunne følge generalforsamlingen i et lukket Zoom-møte.

Landsmøtepapirene er klare, og den offentlige versjonen (uten deltakerliste og detaljregnskap) kan du lese her

Vinsmaking:  Israels vinområder – fra nord til sør 

Mange satte pris på at vinimportøren eWine ved Christian Helsvig deltok på fjorårets Israelkonferanse. De som ønsker det kan derfor få oppleve Helsvigs engasjerende historiefortelling om vin i Israel, helt tilbake til Kong Davids tid.  Det koster 200 kroner for å dekke kostnadene og avgiftene ved vinene man får smake på.

Les mer om vinsmakingen og meld deg på her.  NB! Påmeldingsfrist: SNAREST.

Festmiddagen med underholdning

Tradisjonen tro er det festmiddag lørdag kveld, hvor vi byr på god mat, underholdning og utdeling av MIFFs hederspris.  Hvem som får hedersprisen blir en overraskelse, men underholdningen er det to svært rutinerte herrer som tar hånd om og er derfor i svært trygge hender. Det blir humor-show og visesang med Han Innante/Torolf Nordbø, Rockvald/Farbror Luddvald/Geir Normark. Les mer om den her.

Ta gjerne kontakt via e-post (kjetil@miff.no) eller telefon (45 24 45 98) hvis du har noen spørsmål.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelStor interesse for MIFF-møte på Rørvik
Neste artikkelIsrael-debatt i fylkesting og kommunestyre
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise