Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

MIFFs Israelkonferanse blir avholdt som planlagt

Foredragsholderne på Israelkonferansen 2020.

Helgen 6.-8. november blir MIFFs Israelkonferanse 2020 avholdt på Scandic Forus i Stavanger. På grunn av koronapandemien ble den planlagte konferansen flyttet fra Bergen i mai og slått sammen med et allerede planlagt MIFF Forum i Stavanger.

Allerede på forsommeren flyttet MIFF konferansen fra Scandic ved flyplassen på Sola til Scandic Forus som har større møtesal. Dermed kan vi med god margin oppfylle myndighetenes smittevernbestemmelser. Møtesalen Valhall rommer normalt 600 personer i teateroppsett og vi vil aldri være flere enn drøyt 150 personer i denne store salen. NB! Stolene står på faste steder og kan ikke flyttes. Kun medlemmer av samme husstand kan sitte nærmere enn 1 meter av hverandre.

Alle deltakere bør ta med munnbind til situasjoner hvor man kommer tettere på folk, som for eksempel i heisen.

Antibac vil være utplassert på strategiske steder, og hotellet er en profesjonell aktør som har håndtert flere slike konferanser under koronapandemien.

Ingen utenlandske foredragere kan komme til Norge i år, så noen hentes inn via videolink og andre har vi erstattet med solide norske alternativer. De engelskspråklige foredragene vil bli tolket simultant til din smarttelefon med ørepropper. Legg inn appen Interactio før konferansen eller få hjelp med det når du kommer. Ta med deg hodetelefoner/plugger som passer til din mobil.

Se program/ påmelding for Israelkonferansen her. Påmelding for overnatting og måltider er stanset, men det vil bli mulig å melde seg på til å delta på foredragene frem til søndag 1. november. I motsetning til vanlige MIFF-konferanser, vil det IKKE bli mulig å komme uanmeldt til fordragene.

Foredragene vil bli sendt direkte via MIFFs Facebook-side. Medlemmer av MIFF vil få tilsendt lenke for å kunne følge generalforsamlingen i et lukket Zoom-møte.

Landsmøtepapirene er klare, og den offentlige versjonen (uten deltakerliste og detaljregnskap) kan du lese her

Vinsmaking:  Israels vinområder – fra nord til sør 

Mange satte pris på at vinimportøren eWine ved Christian Helsvig deltok på fjorårets Israelkonferanse. De som ønsker det kan derfor få oppleve Helsvigs engasjerende historiefortelling om vin i Israel, helt tilbake til Kong Davids tid.  Det koster 200 kroner for å dekke kostnadene og avgiftene ved vinene man får smake på.

Les mer om vinsmakingen og meld deg på her.  NB! Påmeldingsfrist: SNAREST.

Festmiddagen med underholdning

Tradisjonen tro er det festmiddag lørdag kveld, hvor vi byr på god mat, underholdning og utdeling av MIFFs hederspris.  Hvem som får hedersprisen blir en overraskelse, men underholdningen er det to svært rutinerte herrer som tar hånd om og er derfor i svært trygge hender. Det blir humor-show og visesang med Han Innante/Torolf Nordbø, Rockvald/Farbror Luddvald/Geir Normark. Les mer om den her.

Ta gjerne kontakt via e-post (kjetil@miff.no) eller telefon (45 24 45 98) hvis du har noen spørsmål.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart