Fem åpne ekspertforedrag søndag

European Alliance for Israel inviterer til åpent Zoom-webinar søndag 15. november.
(Illustrasjonsfoto: European Parliament)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

De siste årene har MIFF vært medlem av European Alliance for Israel. På grunn av koronapandemien er EAIs årsmøte, som vanligvis samler Israel-venner fra nærmere 20 land i Europa, blitt flyttet online.

Ekspertforedragene søndag er åpen for publikum. Se programmet og presentasjon av foredragsholderne her.

kl. 09.30 Meriav Eilon Shahar, Israels utsending til FN og de internasjonale organisasjonene i Genève

kl. 10.45 Avi Abramson, juridisk rådgiver for Israels utenriksdepartement

kl. 13.00 Nili Shalev: Hva kan Europa og Israel tjene på samarbeid

kl. 14.15 Oberst Elad Goren: Israels humanitære arbeid og økonomiske samarbeid med palestinerne

kl. 15.30 Noam Katz: Hvordan bekjempe fake news

Deltakelse krever forhåndspåmelding. Klikk her for å melde deg på.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFN-sjef får pris for kamp mot antisemittisme
Neste artikkelHer skal IKKE Norge møte Israel i kveld
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise