MIFFs leder kåret på liste med Biden, Trump, Kasparov og 96 andre

En oppmuntring til videre arbeid for Israels sak.
Conrad Myrland White House
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor Det hvite hus i Washington i mars 2019. Myrland og de andre ansatte i MIFF deltok på AIPAC-konferansen. (Foto: Bjarte Bjellås)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

32 prosent av den norske befolkningen mener det stemmer helt eller nokså godt at «Israel behandler palestinerne like ille som jødene ble behandlet under andre verdenskrig». 37 prosent sier det er «umulig å svare» på påstanden. Kun 31 prosent har kunnskap nok om dagens Midtøsten og/ eller andre verdenskrig til å ta avstand fra påstanden.

Når inntrykket av Israel er så forvridd til det ugjenkjennelige i Norge, blir det sjelden at Israels venner mottar offentlig heder. Da er det desto viktigere å vite at pro-israelske krefter i utlandet ser og anerkjenner MIFFs arbeid.

Til vår gledelige overraskelse har Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, blitt kåret blant «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv i 2020» av nettmagasinet og avisen The Algemeiner. På listen finner man topp-politikere som Joe Biden, Donald Trump, Benjamin Netanyahu, Benny Gantz, Revuen Rivlin, Keir Starmer, arabiske ledere som Emiratenes kronprins Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, kongen av Bahrain, Israels forsvarssjef Aviv Kochavi, Mossad-sjef Yossi Cohen, sjakklegenden Garry Kasparov og en lang rekke andre navn innenfor kultur, akademia, sport og andre sektorer.

– Conrad Myrland leder en av Europas største pro-israelske grupper og er i front for å støtte den jødiske staten og bekjempe antisemittisme i Skandinavia. MIFF ble grunnlagt i 1978, og har i dag over 11.000 medlemmer, inkludert politikere, atleter og andre kjendiser, skriver The Algemeiner.

Se Conrad Myrland kommentere kåringen i en direktesending 3. desember:

I november ble Conrad Myrland kåret på Jewish News Syndicates liste over de 40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier. Det resulterte i at MIFF fikk presentere våre arbeid i Knesset.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHer er Israels nyeste krigsskip
Neste artikkelAvis: Hizbollahs leder flykter til Iran
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise