Gratis ungdomskonferanse i Kristiansand 29. til 31. januar

Vær rask hvis du vil sikre deg en plass på MIFFs gratis ungdomskonferanse 29. - 31. januar.
Bilder fra ungdomskonferansen 2020 (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Til venstre: De fleste deltakerne på MIFFs ungdomskonferanse 2020, etter avslutning på søndag. Til høyre: Fra et møtene med de israelske ungdommene. (Foto: Bjarte Bjellås og Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse. Denne gangen på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum, helgen 29. til 31. januar 2021. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

Det blir flere interessante foredrag og aktiviteter. Våre mangeårige samarbeidspartnere i StandWithUs hadde i utgangspunktet bekreftet enda en ny delegasjon med to israelske ungdommer til ungdomskonferansen i 2021, men på grunn av koronasituasjonen jobber vi nå med gode alternativer.

Programmet blir utformet i tiden fremover og vil bli publisert her på miff.no og på Facebook. Koronaen har gjort at det meste blir litt annerledes enn planlagt og samlingen var derfor lagt på is. Men vi har kommet frem til at vi uansett ønsker å gjennomføre en hyggelig helg hvor unge Israelvenner får treffe hverandre og ta med seg kunnskap og inspirasjon når de omsider drar hvert til sitt. Dette er et altfor viktig arrangement å avlyse. Det sosiale aspektet er en vesentlig del av hensikten med samlingen.

Dette er altså en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge.

Vi tar høyde for at koronasituasjonen påvirker muligheten til å gjennomføre konferansen, men vi sørge for å avklare dette i god tid. Konferansen blir blant annet gjennomført i langt mer romslige fasiliteter enn tidligere.

Siden konferansen (inkludert kost og losji) er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no

Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen. Søknadsfristen er 15.01.21.

Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

PS.: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise