Israelsk-arabisk journalist holder tre foredrag på MIFFs Israelkonferanse

Khaled Abu Toameh kommer til Scandic Fornebu 4.-6. juni.
Khaled Abu Toameh
Khaled Abu Toameh. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Khaled Abu Toameh er en velkjent israelsk-arabisk journalist, foredragsholder og dokumentarfilmskaper, som blant annet skriver for Jerusalem Post og Gatestone Institute. MIFF har gjengitt fra Toamehs artikler i en årrekke.

På MIFFs Israelkonferanse 4.-6. juni skal Toameh holder tre foredrag:

  • Konflikter og korrupsjon i de palestinske selvstyremyndighetene
  • Palestinsk ledelse etter Abbas
  • Hvordan holdningene til israelske arabere er i endring

Dette vil du ikke gå glipp av! MIFF har lenge ønsket seg å få Toameh til en av våre konferanser. Han er en av verdens fremste eksperter på det som rører seg i det palestinske samfunnet og i den arabiske minoriteten i Israel.

Dersom smittevernbestemmelser hindrer Toameh fra å delta fysisk på konferansen, kommer han til å holde sine foredrag via videolenke.

 Klikk her for å se program og for å melde deg på Israelkonferansen (lenke til checkin.no)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise