MIFFs gratis ungdomskonferanse 2021 avholdes likevel: søk om plass nå!

Takket være de nye lettelsene i koronarestriksjonene kan MIFFs gratis ungdomskonferanse i Kristiansand avholdes helgen 23.-25. april. Send inn din søknad snarest!
Foredragsholderne på MIFFs ungdomskonferanse 2021: Daglig leder i MIFF - Conrad Myrland, Barak Ganot fra Israel, nestleder for Israels venner på Stortinget Himanshu Gulati, de jødiske veiviserne Maya og Talia, proff turguide Yoni Zierler og MIFFs journalist Bjarte Bjellås.

MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse. Denne gangen på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum. I utgangspunktet skulle den gå av stabelen helgen 5. til 7. mars 2021, men grunnet koronarestriksjoner måtte den flyttes frem til helgen 23.-25. april. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

Det blir flere interessante foredrag og aktiviteter. Konferansen ledes av organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen. Foredragene er ved:
-Barak Ganot fra Israel:
Barak er født oppvokst i byen Ra’anana, like nord for Tel Aviv.
I dag bor han i Tel Aviv og studerer industriell ingeniørfag og ledelse ved Shenkar College i Ramat. I tillegg til studiene spiller Barak en aktiv rolle på campus. Han er grunnlegger og president for Model UN, medlem i studentforeningen og har deltatt i StandWithUs Fellowship. Alt dette samtidig med en aktiv tjeneste i det israelske forsvaret IDF. Han begynte i marinen, men gikk raskt over til eliteenheten Meitar.
Barak har fått utmerkelser, steget i gradene i militæret og vært med på flere militære operasjoner. I nyere tid har han vært involvert i God nabo-prosjektet som MIFF har skrevet om flere ganger tidligere.

-Yoni Zierler. MIFFs guide på ungdomsturene i alle år. En suveren guide og person. Tar oss med på en direkte-tur i Jerusalem.

-Conrad Myrland. Daglig leder i MIFF.

-Bjarte Bjellås. MIFFs journalist.

-Himanshu Gulati. Nestleder for Israels venner på Stortinget.

-De jødiske veiviserne Maya og Talia, fra Det mosaiske trossamfunn (DMT).

Dette er altså en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge.
Vi tar høyde for at koronasituasjonen påvirker muligheten til å gjennomføre konferansen, men vi sørge for å avklare dette i god tid. Konferansen blir blant annet gjennomført i langt mer romslige fasiliteter enn tidligere.

Siden konferansen (inkludert kost og losji) er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no

Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen.
Søknadsfristen er 20.04.21.

Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.
PS.: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.


PROGRAM:

Fredag 23.4
19:00 Velkomst ved Kjetil Ravn Hansen. «Bli bedre kjent med MIFF og Israel» v/ Bjarte Bjellås
19:45 Middag
21:00 Foredrag ved nestleder for Israels Venner på Stortinget – Himanshu Gulati


Lørdag 24.4
11:00 Den andre siden av Gaza v/ Bjarte Bjellås
12:00 Hvorfor støtte Israel v/ Conrad Myrland
13:00 Lunsj
14:00 Sosialt opplegg. Aquarama/Go-kart.
18:00 Barak Ganot fra Israel via Zoom. Personlig historie. Mulighet for spørsmål.
19:00 Middag
20:30 Israel-quiz med premier v/ Bjarte Bjellås

Søndag 25.4
11:00 Ubekreftet.
12:00 Israel Live: Eksklusiv direktetur i gamlebyen Jerusalem med Yoni Zierler. Mulighet for spørsmål underveis.
Ca. 13:00 Oppsummering/idemyldring
13:30 Lunsj/avslutning.


---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise