MIFF samlet unge Israel-venner i Kristiansand

Helgen 23.-25. april arrangerte MIFF enda en ungdomskonferanse i Kristiansand. Denne gangen på Scandic Bystranda i sentrum i av byen.
De fleste av deltagerne på MIFFs ungdomskonferanse 2021 under et av foredragene til Bjarte Bjellås. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Helt siden 2014 har MIFF arrangert en årlig ungdomskonferanse, som stort sett har funnet sted i Kristiansand.
Takket være grasrotmidler fra Norsk Tipping kan MIFF Kristiansand stå som sponsor.

Det har ikke vært enkelt å få til en konferanse så langt i går, grunnet diverse nedstengninger og koronarestriksjoner, men helgen 23.-25. april kunne den endelig holdes på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum.
Som vanlig samlet vi unge mennesker fra ulike steder i landet, med god aldersspredning og variert bakgrunn. Noen måtte melde avbud på grunn av lokale situasjoner, men vi fikk samlet en ganske bra gjeng likevel.

Det legges mye vekt på det sosiale og trivsel under MIFF ungdomskonferanser. Innimellom foredrag og teori får deltagerne gjort ting sammen og knytte kontakt med andre unge Israel-venner. Her gjør Gabriel Hvarnes Wiedemann seg klar til å surfe i badelandet Aquarama under pausen på lørdag. (Foto: Michael Torp)

På foredragssiden hadde vi nestleder i Israels venner på Stortinget Himanshu Gulati (FrP), Major Barak Ganot (IDF) på videolink fra Israel, direkteguiding med Yoni Zierler fra Jerusalem, samt foredrag og quiz av MIFFs Bjarte Bjellås og Conrad Myrland.

Ansvarlig for konferansen var som vanlig organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen.
Det ble lagt opp til at det skulle være mulig å overholde alle gjeldende smittevernregler.


Her er noen flere bilder fra helgen (klikk for å se bildene i full størrelse):

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise