MIFF hadde rekkevidde på over to millioner på én uke

Når Israel blir tvunget til å forsvare seg mot islamistiske terrororganisasjoner strømmer folk til MIFF for å få informasjonen som norske medier stort sett fortier.
Fra MIFFs støttemarkering for Israel utenfor Stortinget 10. august 2014. (Foto: MIFF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Fra 10. mai har Israel forsvart seg mot islamistiske terrorgrupper som har angrepet med over tre tusen raketter.

MIFF vet av erfaring at de store norske medienes framstilling blir skjev, mangelfull og til dels helt feil når slike kriser oppstår (se boken Det falske bildet av Israel og MIFFs siste faktasjekker). Derfor har vi fra første dag trappet opp vårt informasjonsarbeid, inkludert betalte kampanjer på nettet.

Tallene for konfliktens første uke er rekordhøye for MIFF.

På miff.no hadde vi 124.000 besøk. Dette er dobbelt så høyt som ukegjennomsnittet i den best besøkte måneden under Gaza-krigen i 2014.

Tallene Facebook gir oss for rekkevidde til vår side og gruppe er opp mot 800.000, i tillegg har vi nådd enda flere via videoer, bilder og artikler som er delt i andre sammenhenger på Facebook. MIFFs videoer på Facebook hadde over 160.000 visninger i løpet av én uke.

Twitter opplyser at MIFFs meldinger ble sett 128.212 ganger på én uke og YouTube opplyser at MIFFs videoer og direktesendinger hra hatt 57.498 visninger. På Instagram har MIFF nådd nesten 10.000 brukere.

Til sammen er dette en rekkevidde på nesten 1,1 millioner. I tillegg opplyser Google at MIFFs annonser på søkemotoren og andre Google-tjenester hadde godt over 900.000 visninger. I sum har MIFFs informasjon, i større og mindre formater, nådd ut over to millioner ganger, og vi kan trygt slå fast at MIFFs argumenter er sett og hørt av mange hundretusen innbyggere i Norge. I tillegg har MIFF hatt en betydelig rekkevidde i Danmark.

At det finnes en organisasjon som formilder israelske perspektiver er bare mulig på grunn av MIFFs medlemmer og støttespillere. MIFF mottar ingen statsstøtte og har ingen store sponsorer, hele arbeidet hviler på at enkeltpersoner som støtter det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland i Israel støtter vårt informasjonsarbeid.

I løpet av de siste par ukene har MIFFs medlemstall i Norge økt med over 150, til over 11.300. Med medlemmer i Danmark og Island er vi raskt på vei forbi 12.000 medlemmer til sammen.

Klikk her for å bli medlem av MIFF nå

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHør den sjokkerende telefonsamtalen fra Gaza
Neste artikkelIDF: Palestinsk familie ble drept av Hamas-rakett
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise