Se MIFFs siste direktesending

Hør Conrad Myrland kommentere den ekstreme uttalelsen som kom fra bystyret i Tromsø denne uken.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i direktesending 28. mai 2021.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Her er noen av hovedsakene i denne sendingen.

NRK har fått mye færre klager enn før for sin dekning av Gaza-krigen og MIFF svarer på spørsmået Hamas stilte NRK.

Leder i de palestinske selvstyremyndighetene sier de vil fortsette syklusen med blod og drap.

FN-leder på Gaza sier det israelske forsvaret ikke rammet sivile med vilje. USAs utenriksminister er enig: Israel gjorde betydelige tiltak for å unngå å ramme sivile, sier Anthony Blinken.

I denne sendingen skal du også få høre at en gruppe norske jøder krever at Shaun Henrik Matehsons antisemittiske tirade får konsekvenser for hans arbeidsforhold i NRK. Du får også min kommentar på en av de mest ekstreme uttalelsene som noensinne har kommet fra et norsk kommunestyre.

Aller først spør vi: Hva er den virkelige grunnen til at så mange hater Israel?

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHva er den virkelige grunnen til at så mange hater Israel?
Neste artikkelBlir han Israels neste statsminister?
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise