Talte Israels sak i Tromsø sentrum

MIFF Tromsø stilte med stand i solskinnet i nordens Paris.
Lokalforeningen MIFF Tromsø delte ut brosjyrer og informasjonsmateriale i gågata i Tromsø 18. september. (Foto: Privat)

Lokalforeningen MIFF Tromsø hadde lørdag 18. september stand i gågata i Tromsø. Annbjørg Watnedal, Trine Josefsen, Stanislav Stantchev og Steinar Bruvoll deltok. I nydelig høstvær delte de ut informasjon og snakket med forbipasserende.

– Dessverre er det mange som går forbi uten å la seg engasjere av brosjyrer og informasjonsmateriell. Likevel fikk vi en del kontakter, og vi møtte også mennesker som var glade for at det var noen som sa noe godt om Israel i en by som har vedtatt boikott av verdens eneste jødiske stat, opplyser Bruvoll.

Den eneste negative opplevelsen var en mann som høylydt ga uttrykk for at han ikke var noen tilhenger av Israel og han slengte fra seg et par ukvemsord.

– Dessverre gikk han bare videre uten at vi fikk snakke med ham.

Det var uansett en god erfaring å stå på stand i gågata og lokallaget oppfordrer andre medlemmer til å ta kontakt og la seg engasjere i Israels sak.

– Vi lærte mye og har fått erfaring som vi ønsker å ta med oss neste gang vi har en slik aksjon. Det er nødvendig i vår by, sier Bruvoll avslutningsvis.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise