Odd Myrland mottok MIFFs hederspris

Odd Myrland fikk hedersprisen for flere tiår med sentral innsats i MIFFs informasjonsarbeid.
Odd Myrland på Israelkonferansen 2021. (Foto: Privat)

I 2020 startet MIFFs hovedstyre en ny tradisjon med å dele ut en årlig hederspris. Den første prisvinneren ble Gabriel Edland.

MIFFs hederspris tildeles en person som på en unik måte har viet sitt liv til å arbeide for Israels sak gjennom MIFF. Hedersprisvinneren skal stå for en innsats og innlevelse over tid som er spesielt beundringsverdig.

Under festmiddagen på Israelkonferansen lørdag 9. oktober 2021 delte MIFFs styreleder Lars Johan Nordgård ut årets pris. Odd Myrland får hedersprisen for flere tiår med sentral innsats i MIFFs informasjonsarbeid, blant annet som redaktør av nærradioprogrammer på 1980- og 1990-tallet, redaktør Midtøsten i fokus (1994-2016) og leder av MIFF Stavanger gjennom flere tiår.

Morten Fjell Rasmussen og MIFF Bergen, en av de flere lokalforeningene som nominerte Myrland, skriver: «Da jeg en gang spurte Odd om det har vært verdt alle timene han har lagt ned, svarer han at ja, om han bare har klart å gjøre én nordmann litt mindre negativ til Israel, så har det vært verdt innsatsen. Og det er langt mer enn én nordmann som har blitt preget av den innsatsen Odd har lagt ned i årenes løp. Han har vært med å forme hvordan MIFF tenker og kommuniserer, og dette har satt spor. Odd har vært med på å skape den organisasjonen MIFF er i dag. Så takk, Odd, for en skarp penn og en klar tanke, og for at du valgte MIFF som den plattformen du har gjort refleksjonene dine tilgjengelig gjennom.»

Etter prisoverrekkelsen takket Myrland for prisen.

– Takk til alle i MIFF. Jeg har voldsomme mange gode minner. Jeg har vært på alle landsmøter siden 1994, og flere før det. Takk for alt godt vennskap, sa Myrland.

MIFFs hederspris for 2021 gikk til Odd Myrland.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise