Zoom-seminar med Christina Toledano Åsbrink 8. desember: Derfor er ikke Palestina en stat!

Etter de tre vellykkede Zoom-seminarene med Christina Toledano Åsbrink i september og oktober, kjører vi nå i gang med ytterligere tre seminarer.
Christina Toledano Åsbrink, Israel-kjenner, skribent og utdannet guide. (Foto privat)

I september og oktober 2021 arrangerte MIFF tre Zoom-seminarer om Israels historie med svensk-israelske Christina Toledano Åsbrink. Christina har 40 års erfaring med Israel, hvor hun også bor og arbeider. Utover dette har Christina universitetsutdannelse og vært foreleser i engelsk i 12 år på Bar Ilan universitetets kurs i Nord-Israel. Senere ble Christina dessuten utdannet som statsautorisert guide. Ved siden av dette holder Christina foredrag om Israel, de juridiske argumentene for landet, folkeretten og konflikten generelt. Siden 2016 har Christina skrevet om emnene ovenfor i magasinet Världen Idag.

Nå gjentar vi suksessen med de godt besøkte seminarene i september og oktober, med tre seminarer på henholdsvis de tre første onsdagene i desember, mellom klokken 18 og 19. Klikk deg inn på hvert enkelt tema for å finne mer informasjon og Zoom-lenke:

Møtene begynner ganske presis kl. 18:00, så det er en fordel om du kommer inn noen minutter før.

Her kan du se de tre forrige Zoom-seminarene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise