Over hundre prosent økning for MIFFs videoer

Visningstid for MIFFs videoer og direktesendinger økte med over hundre prosent fra 2020 til 2021.
MIFF-medlemmene Kjersti Heggdal og Gabriel Hvarnes Wiedemann på Israelkonferansen i 2021.

De siste årene har korte videoer og lengre direktesendinger vært et satsningsområde for Med Israel for fred (MIFF). Gjennom Facebook og YouTube når denne audio-visuelle kommunikasjonen fram til nye målgrupper som vi ikke når gjennom nettsiden.

Fra år 2020 til 2021 har MIFF sett en formidabel økning på Facebook og YouTube. Antallet visninger har økt fra 605.000 til 1.552.148 (157 prosent) og visningstiden har økt fra 14.854 timer til 30.328 timer (104 prosent). Dette er tall for MIFFs YouTube-kanal og den norske Facebook-siden, i tillegg har MIFF også hatt et betydelig antall visninger på MIFFs danske Facebook-side og i ulike Facebook-grupper.

Pass på at du abonnerer og har slått på varsler på MIFFs YouTube-kanal og at du har de rette innstillingene for å få oppdateringer fra MIFFs Facebook-side.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise