Antisemittisk Aftenposten-tegning

Som formann i Norsk Forening mot Antisemittisme har Kristoffer Gjøtterud i dag protestert mot den stygge illustrasjonen til Inge Grødum i Aftenposten.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Kristoffer snakket med sjefsredaktøren og med Harald Stanghelle og argumenterte med at tegningen er antisemittisk, i og med at han bruker det jødiske symbolet, og at den er totalt ensidig og historieløs fordi den ensidig beskylder jødene for å ha knust fredsprosessen. Dette er utillatelig for en seriøs avis og bør reageres kraftig på. Kristoffer understreket at en slik tegning trenger seg lett inn under huden på folk.

Det er ikke første gang tegneren Inge Grødum begår en antisemittisk tegning. Under Libanon-krigen ble det begått flere overtramp fra hans side som det ble reagert på. Så man kan ikke si at han ikke vet hva han gjør. Tvert imot er han meget klar over det. Så ta pennen fatt og skriv protestbrev til Aftenposten. Det gjelder at de forstår at de ikke kan ture frem på denne måten.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise