Sharon kan vinne støtte i Likud

57 prosent av Likud-medlemmene støtter Ariel Sharons ensidige tilbaketrekninger fra Gaza-stripen og det nordlige Samaria. 21 prosent er motstandere av planen, mens det fortsatt er en stor gruppe som ikke har bestemt seg. Meningsmålingen er gjennomført av Geocartographica for Hærens radio. Dersom finansminister Benjamin Netanyahu åpent går ut og støtter Sharons plan, vil to tredjedeler av Likud-medlemmene stemme ja. I følge medarbeidere av Netanyahu kommer den tidligere statsministeren ikke til å lede gruppen innad i internt som motarbeider Sharons plan. Stiller ultimatum Torsdag ble Sharons plan distribuert blant regjeringsmedlemmene fra Likud. Etter at statsministeren kom tilbake til Israel fredag morgen, vil han nå gjennomføre hektisk møteaktivitet for å samle støtte blant partiets topp-politikere. - Dersom ikke den ensidige tilbaketrekningen blir vedtatt i det interne Likud-valget, kan statsministeren komme til å gå av, sier statsministerens sønn Omri Sharon. (16.04)

57 prosent av Likud-medlemmene støtter Ariel Sharons ensidige tilbaketrekninger fra Gaza-stripen og det nordlige Samaria. 21 prosent er motstandere av planen, mens det fortsatt er en stor gruppe som ikke har bestemt seg. Meningsmålingen er gjennomført av Geocartographica for Hærens radio. Dersom finansminister Benjamin Netanyahu åpent går ut og støtter Sharons plan, vil to tredjedeler av Likud-medlemmene stemme ja.
I følge medarbeidere av Netanyahu kommer den tidligere statsministeren ikke til å lede gruppen innad i internt som motarbeider Sharons plan.

Stiller ultimatum
Torsdag ble Sharons plan distribuert blant regjeringsmedlemmene fra Likud. Etter at statsministeren kom tilbake til Israel fredag morgen, vil han nå gjennomføre hektisk møteaktivitet for å samle støtte blant partiets topp-politikere.
– Dersom ikke den ensidige tilbaketrekningen blir vedtatt i det interne Likud-valget, kan statsministeren komme til å gå av, sier statsministerens sønn Omri Sharon. (16.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKvinne tatt med 25 kg bombe
Neste artikkelArafat ingen fredspartner
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise