Flertall av jøder i Israel faster

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Deltakerne i en meningsmåling gjennomført av Gesher for Yedioth Aharonoth fikk også spørsmål om hva Yom Kippur betyr for dem. 55 prosent sier det er “en dag med forsoning og tilgivelse, 11 prosent “en god mulighet til renselse for kroppen”, 9 prosent “en påtvunget hviledag” og 11 prosent “en ideel dag til å dra på sykkeltur eller se filmer”.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag