Knesset-medlemmer ved veisperringer

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

De skal særlig gripe inn i de tilfellene hvor hundrevis av palestinere må vente i mange timer ved veisperringene. Når det kommer et terrorvarsel om morgenen (melding om at en selvmordsbomber eller annen terrorist er på vei), blir sperringene ofte stengt av for hele dagen. Men det viser seg at når et medlem av Knesset kommer til stedet, sender hæren en høyere offiser. Og da finner man en ordning slik at etter en liten halvtime er trafikken i gang igjen.

Shlomo Lahat, tidligere ordfører i Tel Aviv, sa til gruppen at de unge soldatene ved veisperringene ikke bryr seg nok om de mange palestinerne som må vente. Et medlem av Shinui oppfordret hæren til å gjøre mer for å lette gjennomstrømningen av sivile.



Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag