Lei av politikk, krig og jødehat? Her er Israels nye turistattraksjon

Et vakkert baby-neshorn ble født i Ramat Gan Safari Park i mars.

Den nyfødte sammen med morgen, neshornet Rihanna. (Foto: Ramat Gan Safari Park)
Den nyfødte sammen med morgen, neshornet Rihanna. (Foto: Ramat Gan Safari Park)

50 kilo var hun da hun kom til verden for et par uker siden, melder den israelske avisen Ha’aretz. Sammen med familien sin bor hun et stort åpent område i Ramat Gan Safari Park hvor parkgjestene kan kjøre gjennom. De hvite neshornene er ekstremt utrydningstruet, derfor blir alle vellykkede fødsler feiret som en seier.

Se bildene av Israels nye attraksjon her:

Forrige artikkelI denne beduinlandsbyen stemmer nesten alle på Netanyahu
Neste artikkelBarnefilm som fremstiller terrorangrep som «magiske» skal gjøre skam på Norge i Danmark
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.