Den bibelske dyrehage i Jerusalem sender hjelp til skadde dyr i Australia

Over 500 millioner dyr har mistet livet i de enorme brannene som herjer landet.
De enorme skogbrannene i Australia har tatt livet av 27 mennesker og over 500 millioner dyr. (Foto: Wikipedia)

Den bibelske dyrehage i Jerusalem vil bistå med penger og medisinsk utstyr for å hjelpe millioner av dyr som er blitt skadet i de enorme skogbrannene som i flere uker har herjet i Australia, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

Brannene har ødelagt over 80.000 kvadratkilometer med land, et område på størrelse med Østerrike. 27 mennesker har omkommet, tusenvis av bygninger er ødelagt og flere lokalsamfunnet har gått opp i flammene.

Dyrelivet er også hardt rammet av brannene. Om lag 500 millioner dyr, flere av dem utrydningstruede arter, har mistet livet i brannene. I tillegg er flere hundre millioner dyr skadet, ifølge organisasjonen Zoos Victoria.

Derfor vil dyrehagen i Jerusalem donere veterinærmedisinsk utstyr, inkludert kremer mot brannsår, melkeerstatning, sårspray og andre hjelpemidler. De organiserer også en innsamlingsaksjon for å sende penger til Australia.

De enorme brannene i Australia er de største i landet siden 1974, da over 100.000 kvadratkilometer brant opp. Men brannene som nå herjer er langt fra å være under kontroll. I tillegg er årets brannsesong er bare rundt halvveis og sannsynligvis er det to måneder til med branner i vente.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise