Rolf Solås i MIFF Stavanger

Mandag 5. desember skal MIFF Stavanger ha reiselivskveld med Rolf Solås fra Sabra Fokus Reiser. Temaet er altså Israel-reiser. Solås har vært i Israel utallige ganger og arrangert utallige turer av mange ulike slag. Vi ser fram til en spennende og annerledes kveld. Ikke minst du som har vært altfor få ganger i Israel, bør nytte anledningen. Men som vanlig er alle velkomne. Generell informasjon om møtene Møtetiden for alle møtene er kl. 19.00. Stedet er Solborg Folkehøgskole, salongen i den gamle hovedbygningen. Solborg er i Tjensvollveien i Stavanger, i nærheten av Mosvannet og hotell Alstor. Det er gratis inngang. Utlodning under kaffepausen. Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene. Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!""

Mandag 5. desember skal MIFF Stavanger ha reiselivskveld med Rolf Solås
fra Sabra Fokus Reiser. Temaet er altså Israel-reiser. Solås har
vært i Israel utallige ganger og arrangert utallige turer av mange ulike
slag. Vi ser fram til en spennende og annerledes kveld. Ikke minst du som
har vært altfor få ganger i Israel, bør nytte anledningen.
Men som vanlig er alle velkomne.

Generell informasjon om møtene
Møtetiden for alle møtene er kl. 19.00. Stedet er Solborg Folkehøgskole,
salongen i den gamle hovedbygningen. Solborg er i Tjensvollveien i Stavanger,
i nærheten av Mosvannet og hotell Alstor. Det er gratis inngang. Utlodning
under kaffepausen.

Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del
av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.
Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!””

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelArne Gerrit i MIFF Oslo
Neste artikkelRussland går ut mot IAEA-rapport om Iran
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise