Hildegunn Hansen i MIFF Trondheim

Velkommen til møte i MIFF Trondheim torsdag 8. desember kl 19.00. Foredragsholder er Hildegunn Hansen. Tittel på foredraget: Israel i dag. I sitt foredrag vil Hildegunn Hansen snakke om det som skjer i Israel og i resten av regionen. Hun vil komme inn på utviklingen i Israels naboland Egypt og også hva som skjer i Libya, Tunis, Jemen og Syria. I foredraget vil Hansen også komme med noen betraktninger rundt palestinernes søknad om anerkjennelse av en palestinsk stat i FN. Hansen vil også fortelle oss siste nytt fra Israels ambassade i Oslo. Hildegunn Hansen har arbeidet tre år ved den israelske ambassaden i Oslo. Hun er presse og informasjonsansvarlig ved ambassaden. Hildegunn Hansen har en masergrad i israelsk politikk og samfunnsliv fra Det hebraiske universitet i Jerusalem. Etter foredraget blir det anledning til å stille spørsmål til foredragsholder. På møtet vil Geir Knutsen, styremedlem i MIFF Trondheim, overbringe hilsener og fortelle litt om sin nylige tur til Israel. Møtet finner sted på Thomasskolen (3. etg.) i Festningsgata 2. Det blir loddsalg, kaffe og kaker. Vi har mange nyinnkjøpte varer rett fra Israel! Disse passer utmerket som julegaver! Med vennlig hilsen, Arne Bjarte-Larsson, leder MIFF Trondheim mob. 481 891 78 e-post: bjarte-larsson@hotmail.com

Velkommen til møte i MIFF Trondheim torsdag 8. desember kl 19.00.
Foredragsholder er Hildegunn Hansen. Tittel på foredraget: Israel i dag.

I sitt foredrag vil Hildegunn Hansen snakke om det som skjer i Israel og i resten av regionen. Hun vil komme inn på utviklingen i Israels naboland Egypt og også hva som skjer i Libya, Tunis, Jemen og Syria.

I foredraget vil Hansen også komme med noen betraktninger rundt palestinernes søknad om anerkjennelse av en palestinsk stat i FN.

Hansen vil også fortelle oss siste nytt fra Israels ambassade i Oslo.

Hildegunn Hansen har arbeidet tre år ved den israelske ambassaden i Oslo. Hun er presse og informasjonsansvarlig ved ambassaden.

Hildegunn Hansen har en masergrad i israelsk politikk og samfunnsliv fra Det hebraiske universitet i Jerusalem.

Etter foredraget blir det anledning til å stille spørsmål til foredragsholder.

På møtet vil Geir Knutsen, styremedlem i MIFF Trondheim, overbringe hilsener og fortelle litt om sin nylige tur til Israel.

Møtet finner sted på Thomasskolen (3. etg.) i Festningsgata 2.

Det blir loddsalg, kaffe og kaker. Vi har mange nyinnkjøpte varer rett fra Israel! Disse passer utmerket som julegaver!

Med vennlig hilsen,
Arne Bjarte-Larsson, leder MIFF Trondheim
mob. 481 891 78
e-post: bjarte-larsson@hotmail.comGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise