Bli med MIFF og HJH til Israel

Hjelp Jødene Hjem (HJH) og MIFF inviterer deg med på vår årlige Israel-tur 23. oktober til 3. november 2012.
Hjelp Jødene Hjem støtter blant annet integreringsarbeid for jøder fra Etiopia i Israel.
Hjelp Jødene Hjem støtter blant annet integreringsarbeid for jøder fra Etiopia i Israel.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️


Bilder fra tidligere Israel-tur.
Bilder fra tidligere Israel-tur.
Reiseledere: Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland
Reiseledere: Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland

Vi inviterer deg til å være med på en interessant og givende solidaritetstur, der du får møte israelerne. På prosjektbesøk treffer du immigranter og andre som på forskjellig vis har fått hjelp i vanskelige situasjoner. Frivillige og ansatte forteller om sin hverdag i arbeidet med å hjelpe medmennesker til rette i det nye landet – en krevende prosess som kan ta år.

Dette er en annerledes Israeltur, men det blir likevel også besøk på steder med tilknytning til Bibelen og historien – og aktuelle steder omtalt i media. Videre tar vi gruppen med til steder der ikke så mange fra Norge har vært. “Alle” vil gjerne bade i Dødehavet. Du får også denne fascinerende opplevelsen, 400 meter under havets overflate, på det laveste stedet på jorden.

For mange er shopping og bading en hyggelig avveksling i ferien, så vi legger opp til en del fritid slik at man på egen hånd kan gjøre det man ønsker. Vi har mange dager i Jerusalem, så det blir anledning til å utforske byen alene eller i mindre grupper. Turledere og guide kommer gjerne med forslag eller slår følge. Noen av kveldene vil det være sosiale samvær med forskjellig innhold. Vi ønsker å formidle flere sider av israelsk hverdag. Du får se med egne øyne de utfordringene jødene står overfor og hvordan gaver til HJH blir brukt. I løpet av turen vil du møte mennesker med lokalkunnskap og forskjellig utgangspunkt. Til sammen danner de mosaikken Israel.
Været er fint på denne tiden, norske sommertemperaturer på dagtid. Den enkelte deltaker kan fritt velge å stå over en eller flere programposter. Et godt og innholdsrikt program kan kanskje bli i meste laget for noen. Da er det helt i orden å ta en ekstra pause, hvis man føler for det. Vi anstrenger oss for å lage en hyggelig og inkluderende tur, så du kan godt reise alene.

 

Last ned PDF med priser, dagsprogram og all annen informasjon fra reiseoperatør.

For å melde din interesse, kontakt reiseoperatør:

Sabra Fokus Reiser
Tlf: (47) 38 12 56 60 Fax: (47) 38 12 56 61
e-mail: post@fokusreiser.no
web: www.fokusreiser.no
P.B. 723, 4666 Kristiansand, Norway

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsrael-konferansen 2012 er åpen for dagsbesøk
Neste artikkelStadig flere jødiske babyer
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise