Odd Myrland holder foredrag i MIFF Bodø: Jødehat i de beste kretser

Odd Myrland, redaktør av Midtøsten i fokus siden 1994, holder foredrag med tittelen "Jødehat i de beste kretser". Myrland avslører hvordan Israel blir behandlet dypt urettferdig i norske medier og norsk akademia, og påpeker hva som vil bli resultatet av "fredsløsningene" som enkelte politikere og kirkeledere ser for seg.

Dette møtet blir også et stiftelsesmøte for MIFF Bodø. For første gang etablerer MIFF lokallag i Nordland fylke.

Kontaktperson for møtet og interimstyret:

Hildur M. Auberg, mob. 918 28780

 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Odd Myrland, redaktør av Midtøsten i fokus siden 1994, holder foredrag med tittelen “Jødehat i de beste kretser”. Myrland avslører hvordan Israel blir behandlet dypt urettferdig i norske medier og norsk akademia, og påpeker hva som vil bli resultatet av “fredsløsningene” som enkelte politikere og kirkeledere ser for seg.

Dette møtet blir også et stiftelsesmøte for MIFF Bodø. For første gang etablerer MIFF lokallag i Nordland fylke.

Kontaktperson for møtet og interimstyret:

Hildur M. Auberg, mob. 918 28780

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelDet etiopiske samfunnet vokser
Neste artikkel– Iran kan sette sammen atombombe på mindre enn ett år
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise