Odd Myrland holder foredrag på Stord: Jødehat i de beste kretser

Odd Myrland holder foredrag i Hageruphuset på Leirvik, Stord fredag 20. januar kl. 19.00. Adresse er Borggata 1, Leirvik. Tema for foredraget: Jødehat i de beste kretser. Møtet blir arrangert av lokale medlemmer av MIFF, og kan kanskje bli kimen til et lokallag i Sunnhordaland. Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten i […]

Odd Myrland holder foredrag i Hageruphuset på Leirvik, Stord fredag
20. januar kl. 19.00. Adresse er Borggata 1, Leirvik. Tema for foredraget:
Jødehat i de beste kretser. Møtet blir arrangert av lokale medlemmer av MIFF,
og kan kanskje bli kimen til et lokallag i Sunnhordaland.

Odd Myrland har vært redaktør av MIFFs informasjonsavis Midtøsten
i fokus
siden 1994. Myrland avslører hvordan Israel blir behandlet dypt
urettferdig i norske medier og norsk akademia, og påpeker hva som vil bli
resultatet av “fredsløsningene” som enkelte politikere og kirkeledere ser for
seg.

Lokal kontaktperson:

Jan Sigve Særsten, mob. 91735873

Forrige artikkelHallgrim Berg holder foredrag i Tabernaklet Skien
Neste artikkelLøslatt terrorist blir Abbas-rådgiver
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.