30-årsfest for MIFF Arendal, velkommen til jubileumsfeiring!

MIFF Arendal er 30 år og det er god grunn til å feire! Velkommen til jubileumsfest tirsdag 22. mai kl. 18.00 (merk tiden!). Med Israel for fred (MIFF) ble stiftet i 1978 og avdelingen i Arendal i 1982. Organisasjonen er livssynsnøytral og politisk uavhengig og søker å formidle ”saklig og allsidig informasjon om Midtøsten-konflikten, det jødiske folk og dets historie”. På jubileumsfesten vil det bli hilsninger bl.a. fra den israelske ambassaden, fra Arendal kommune og fra noen av initiativtakerne for tredve år siden. Videre blir det konsert med Trio Glorioso, et ensemble med profesjonelle musikere. I tillegg til trompetisten Vivi Chronholm og mezzosopranen Trine Øien, som begge er knyttet til Den Norske Opera, er pianist Sølvi Ådna Holmstrøm med i trioen. På festen vil de spille jødisk musikk. Jubileumsfesten fortsetter med hyggelig prat rundt småbord og kaffe og kaker. VELKOMMEN! Kontaktperson: Turid Andersen, turid.andersen@gmail.com, tlf. 41552385

MIFF Arendal er 30 år og det er god grunn til å feire!

Velkommen til jubileumsfest tirsdag 22. mai kl. 18.00 (merk tiden!).

Med Israel for fred (MIFF) ble stiftet i 1978 og avdelingen i Arendal i 1982. Organisasjonen er livssynsnøytral og politisk uavhengig og søker å formidle ”saklig og allsidig informasjon om Midtøsten-konflikten, det jødiske folk og dets historie”.
På jubileumsfesten vil det bli hilsninger bl.a. fra den israelske ambassaden, fra Arendal kommune og fra noen av initiativtakerne for tredve år siden.

Videre blir det konsert med Trio Glorioso, et ensemble med profesjonelle musikere. I tillegg til trompetisten Vivi Chronholm og mezzosopranen Trine Øien, som begge er knyttet til Den Norske Opera, er pianist Sølvi Ådna Holmstrøm med i trioen. På festen vil de spille jødisk musikk.

Jubileumsfesten fortsetter med hyggelig prat rundt småbord og kaffe og kaker.

VELKOMMEN!

Kontaktperson:
Turid Andersen, turid.andersen@gmail.com, tlf. 41552385

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise